News

Cardi B și Offset divorțează! Ce s-a întâmplat între cei doi

iulia.statie
September 16, 2020 10:43 AM

Povestea de dragoste dintre Cardi B și Offset a ajuns la final.

Pe aceeasi tema„Okurrr”! Replica lui Cardi B devine marcă înregistrată. Iată ce a declarat vedeta

Cardi B și Offset divorțează

Potrivit People, Cardi a semnat actele pentru divorț la un tribunal din Atlanta, unde locuiește împreună cu soțul și fiica lor de doi ani, Kulture Kiari Cephus. O primă audiere pentru ei va avea loc pe 4 noiembrie. Nici cântăreața, nici Offset, nu au comentat sau confirmat public veștile.

Cei doi s-au căsătorit în secret pe 20 septembrie 2017, în Atlanta, dar Cardi nu confirma știrea decât peste un an, timp în care era deja însărcinată cu micuța ei fiică. Aceștia s-au mai despărțit în trecut în timp ce erau căsătoriți, dar s-au împăcat rapid după ce Offset s-a prăbușit la un concert al partenerei sale, implorând să îl primească înapoi.

„Pentru că o mulțime de oameni m-au ‘stresat’ în ultima perioadă.. Știți, încerc de ceva timp să ‘rezolv’ situația dintre mine și tatăl fetiței mele. Suntem foarte buni prieteni, suntem foarte buni parteneri de afaceri. Întodeauna apelez la el când am nevoie să vorbesc cu cineva.”, spunea Cardi în 2018, după o despărțire.

„Avem foarte multă iubire unul pentru altul, însă lucrurile nu au prea mers între noi de o perioadă lungă de timp. Nu este vina nimănui, cred că doar ne-am înstrăinat unul de altul. Nu mai suntem împreună. Probabil va dura ceva timp până vom divorța, însă întotdeauna îl voi iubi pentru că este tatăl fetiței mele.”, continua ea.

Ce spunea Cardi B în trecut despre problemele din mariaj

Rapperița mereu a vorbit deschis despre problemele din mariajul său cu Offset, în special despre infidelitatea ce le-a urmărit relația, explicând de ce a ales să rămână alături de soțul său chiar dacă au existat foarte multe zvonuri în ultimii ani.

„Știu că arăt bine, știu că sunt bogată, știu că sunt talentată. Știu că aș putea avea orice bărbat îmi doresc, un baschetbalist, un fotbalist, dar vreau să lucrez la probleme cu soțul meu, nu trebuie să explic de ce.”, a spus ea pentru Cosmpolitan în 2018.

„Nu sunt proprietatea nimănui. Aceasta este viața mea…o să îmi iau un timp și o să mă iau o decizie.”, a continuat aceasta.