News

Cardi B și Offset s-au împăcat, dar încă divorțează

iulia.statie
October 16, 2020 13:33 PM

Pentru a adăuga și mai mult mister despărțirii șocante dintre Cardi B și Offset, se pare că aceștia s-au împăcat, dar divorțul lor încă este programat pentru luna viitoare.

Pe aceeasi tema10 exerciții pentru abdomen pe care să faci constant până la vară

Ce se întâmplă între Cardi B și Offset

Publicația E! News a dezvăluit că rapperița a vorbit despre o posibilă împăcare pe Instagram, unde ea a explicat că situația este un haos complet, iar relația ei este la fel de disfuncțională la fel ca și altele, doar că alege să fie sinceră și directă pentru publicul ei.

De asemenea, publicația Billboard notează că vedeta a semnat actele pentru divorț pe 15 septembrie, iar ea și partenerul ei ar trebui să se prezinte în fața judecătorului pe 4 noiembrie, dar încă nu se știe dacă despărțirea oficială, la tribunal, va mai avea loc.

„Este greu să nu vorbești cu prietenul tău cel mai bun. Este cu adevărat greu.”, a povestit ea despre situația actuală. Rapperița și Offset au fost văzuți împreună în timp ce sărbătoreau ziua de naștere a vedetei în Las Vegas.

„La mulți ani, Cardi B! Ești o femeie uluitoare, ești cea mai bună! Eu și Kulture suntem mândri de tine! Ai depășit fiecare obstacol ce a fost în fața ta, tu ai trezit lumea. Îți mulțumesc pentru faptul că te dedici 1000% în fiecare minut pe care îl trăiești.”, i-a urat Offset soției sale.

Cum au fost surprinși cei doi la ziua vedetei

Deși aceștia nu se împăcaseră pe atunci, o sursă declara pentru E! că acest lucru este inevitabil: „Ea adoră atenția primită din partea lui. El încearcă din răsputeri să o recâștige.”

Cardi B a împlinit 28 de ani recent și a decis să marcheze momentrul printr-o petrecere în Las Vegas. Este încă neclar cât de mulți oameni au fost la eveniment, însă, unul dintre cei invitați era chiar Offset, iar vedeta a fost surprinsă în ipostaze extrem de tandre cu acesta.