Fashion

Cardi B, ținută controversată la Paris Fashion Week

iulia.statie
October 1, 2019 14:25 PM

Cardi B a avut o apariție controversată ce a stârnit foarte multe reacții la Paris Fashion Week. Îmbrăcată din cap până în picioare într-o salopetă cu imprimeu floral, artista în vârstă de 26 de ani și-a expus ținuta unică sâmbătă, în fața turnului Eiffel.

Pe aceeasi temaDe ce s-au luat la bătaie Cardi B și Nicki Minaj la Săptămâna Modei de la New York

Cardi B, ținută controversată la Paris Fashion Week

Outfit-ul a fost realizat din mai multe piese: o fustă plisată, un accesoriu pentru cap, o mască, mânuși și un pardesiu, toate având același imprimeu inedit.

Diva chiar a postat pe un site de socializare un videoclip extrem de amuzant, expunând creația făcută de Richard Quinn. „Paris Fashion Week, sunt aici!”, a scris artista.

„Am auzit că mi-ați dus dorul la Fashion Week New York. Sunt aici să vă arăt ținuta mea.”, a zis artista în videoclip.

 

View this post on Instagram

 

PARIS FASHION WEEK, IM HERE ! Designer: @richardquinn .

A post shared by Iamcardib (@iamcardib) on

„Doamnă, scuzați-mă, vă rog să mă scuzați doamnă,” a spus un fotograf către Cardi B. „Te rog să fii atent să nu mă lovească vreo mașină, căci nu văd nimic.”, i-a răspuns artista.

Dacă vi se pare că design-ul floral pare cunoscut, designerul englez a creat o ținută similară pentru Kendall Jenner, o rochie sirenă pe care modelul a accesorizat-o cu un body. Aceasta a afișat ținuta la premiile Emmy.

Anul trecut, Cardi B a fost ținta presei după un scandal imens pe care l-a avut cu Nicki Minaj la petrecerea New York Fashion Week.

Sursă: InStyle