News

Care a fost cauza decesului actriței Naya Rivera

iulia.statie
July 15, 2020 11:22 AM

La o zi după ce corpul neînsuflețit al actriței Naya Rivera a fost descoperit de autorități, s-a aflat și cauza decesului.

Pe aceeasi temaCorpul actriței Naya Rivera, recuperat din lacul în care a dispărut

Cauza decesului actriței Naya Rivera

Autoritățile medicale de la The Ventura County Medical Examiner au efectuat autopsia și au confirmat identitatea actriței, dezvăluind că ea a decedat în urma unui înec accidental.”Rezultatele autopsiei confirmă înecul și starea în care a fost găsit corpul coincide cu cea a momentului în care a fost dată dispărută. În cadrul autopsiei nu au fost găsite răni sau alte procese cauzatoare de moarte. Nu există semne, atât din investigație sau autopsie, a faptului că drogurile sau alcoolul ar fi jucat vreun rol în acest deces.”, se arată în actele obținute de publicația E! News.

Naya Rivera era dată dispărută la data de 8 iulie, după ce fiul său a fost găsit singur într-o barcă. Șeriful din Ventura County declara că aceasta închiriase o barcă pentru a face o plimbare alături de micuțul ei în jurul orei 13, iar trei ore mai târziu, Josey, în vârstă de patru ani, a fost găsit singur.

Ce a făcut Naya Rivera în ultimele momente

Luni, din Lacul Piru a fost recuperat un corp, iar autoritățile au susținut o conferință de presă. Potrivit autorităților, Naya și-a dedicat ultimele momente pentru a își salva micuțul și a îl împinge în barcă, însă, nu a mai avut putere să se salveze pe ea.

După ce am discutat cu fiul ei, știm că el și Naya au înotat împreună în lac. În acele momente, fiul său a descris cum a fost ajutat să urce în barcă de către Naya, ce l-a împins. Apoi, s-a uitat în spate și a văzut-o pe mama sa cum a dispărut în apele lacului.”, a povestit șeriful Bill Ayub.

Mai mult, șeriful a explicat că există curenți ce apar în special după-amiaza: „Este foarte posibil ca barca să fi fost purtată de curenți, nefiind ancorată, iar Naya a avut suficientă putere să își urce fiul în barcă, dar nu și pentru a se mai salva.”