News

Care a fost, de fapt, adevăratul motiv al rupturii dintre George Burcea și Andreea Bălan

iulia.statie
September 26, 2020 14:26 PM

George Burcea a făcut, de curând, câteva mărturisiri inedite despre motivul despărțirii dintre el și Andreea Bălan.

Pe aceeasi temaAndreea Bălan divorțează! Află care este motivul

Actorul a explicat că ruptura dintre ei nu s-a produs la finalul anului trecut, iar motivul ar fi fost faptul că artista nu era chiar așa de interesată de cariera lui. Într-un interviu cu Ok Magazine, acesta a vorbit deschis despre divorțul de Andreea Bălan.

Ce a spus George Burcea despre ruptura de Andreea Bălan

„Toată lumea spune că ne-am despărţit la patru luni de la nuntă, dar mulţi uită că noi am făcut o nuntă în America, în 2017. Relaţia noastră era fracturată mai demult, nu s-a stricat totul în patru luni. Noi mai aveam discuţii şi înainte şi îi spuneam Andreei că nu suntem în cel mai bun punct pentru încă o nuntă, dar ea şi-a dorit-o.”, a zis el.

„La începutul anului, după vacanţă, am hotărât să ne despărţim şi să continuăm pe drumuri diferite, păstrând o legătură cât se poate de apropiată pentru fetiţe. Într-un cuplu este foarte important să respecţi jobul partenerului, visurile lui şi focul care-l mână spre punctul cel mai înalt. În momentul în care pentru unul dintre cei doi parteneri nu există şi visul celuilalt sau, mai mult, i-l calci în picioare de câte ori ai ocazia, se duce totul de râpă”, a declarat George Burcea pentru publicația menționată mai sus.

Mai mult, actorul își dorește ca fosta soție să fie fericită:  „Îmi doresc să ştie că nu o urăsc, aşa cum crede ea, doar că tind să o înţeleg, cumva. Ea a fost hăituită toată viaţa, e obişnuită ca lumea să o urască. Eu îi mulţumesc şi o respect pentru cele două minuni din vieţile noastre.”

„Ea va rămâne, însă, mereu în sufletul meu şi îmi doresc să fie fericită în special pentru copiii noştri. Ea nu a înţeles că de asta am plecat, ca să nu transmit copiilor nefericirea mea, însă i-a fost greu, şi o înteleg şi aici, să accepte că cineva poate să o părăsească pe regina Andreea Bălan,”, a zis el.