News

Care a fost motivul real al despărțirii dintre Lidia Buble și Răzvan Simion

iulia.statie
July 10, 2020 10:45 AM

Lidia Buble și Răzvan Simion se despărțeau acum două luni, dar separarea lor a fost îndelung mediatizată și au ieșit cât mai multe detalii la suprafață.

Pe aceeasi temaCum arăta, de fapt, Lidia Buble acum 6 ani, înainte să se cupleze cu Răzvan Simion și de operațiile estetice. FOTO

De ce s-au despărțit Lidia Buble și Răzvan Simion

Acum, un alt amănunt interesant a ieșit la iveală cu privire la relația dintre Lidia Buble și Răzvan Simion. Se pare că între cei doi exista o problemă veche ce a ajuns, în cele din urmă, să îi despartă, după cum susțin sursele din anturajul lor.

Motivul pentru care cei doi s-au despărțit? Religia. Potrivit unor surse citate de publicația impact.ro, cântăreața ar fi vrut ca prezentatorul TV să se boteze în religia penticostală, doar că Razvan Simion nu ar fi făcut vreun pas spre a îndeplini această dorință prea curând.

Ce spun apropiații celor doi

„Ei au început să vorbească încă din primele luni de relație despre copii, despre posibilitatea ca el să se boteze în religia penticostală. Numai că anii au trecut, iar Răzvan nu a făcut niciun pas. Totul a rămas la stadiul de vorbe, de planuri. Nu făcea nimic concret în acel sens, deși Lidia i-a tot bătut apropouri.”, au spus apropiații Lidiei.

„Pur și simplu lui îi convenea situația în care se afla. Nu prea simțea să își schimbe religia, iar adevărul că acest pas este unul incredibil de greu. Să fii ortodox până la 45 de ani, apoi să-ți schimbi credința, convingerile, propria personalitate, până la urmă, chiar nu este ceva simplu.”, au explicat sursele pentru publicația menționată mai sus.

„Faptul că Răzvan a tot amânat momentul a îndepărtat-o ușor, ușor pe Lidia și așa s-a produs ruptura. Lidia suferea că de sărbători când Răzvan se ducea la copii, iar ea la părinți. Era de acord. Ea este o persoană extrem de energică, iar pe el toată această energie l-a obosit tare, chiar dacă nu vrea să recunoască.”, au adăugat sursele.