News

Care a fost picătura ce a umplut paharul pentru Kim Kardashian în mariajul cu artistul Kanye West

iulia.statie
January 11, 2021 12:58 PM

Vedeta Kim Kardashian a pus punct mariajului cu artistul Kanye West. Momentul în care acesta a dezvăluit mai multe secrete de familie în timpul campaniei sale prezidențiale pare să fi fost picătura care a umplut paharul.

Pe aceeasi tema5 cupluri celebre care au locuit o vreme separat

Kim Kardashian și Kanye West divorțează?

La începutul acestei luni, s-a aflat că aceștia au decis să pună punct relației după șase ani de căsătorie, mai multe surse ale publicațiilor de peste oceane explicând că un divorț va avea loc mai devreme sau mai târziu. Acum, se pare că presa străină relatează că pentru Kim Kardashian totul s-a năruit din cauza campaniei soțului său, ea dându-și seama că trebuie să plece „de dragul copiilor și al propriei sănătăți mintale”.

Poate fanii își amintesc despre discursul șocant susținut de Kanye West în iulie, când acesta a povestit cum el și Kim Kardashian își doreau să întrerupă sarcina pe care vedeta o avea cu fiica lor cea mare, North. Apoi, rapperul a făcut unele comentarii bizare pe rețelele de socializare, acuzându-le pe soția și pe soacra sa, Kris Jenner, că încearcă să îl supună unui tratament pentru a se ocupa de problemele sale de sănătate mintală.

Ce se întâmplă între cei doi

Recent, mai multe surse au dezvăluit că aceștia încearcă să își țină problemele sub control, dar divorțul este inevitabil.  „El știe că pentru ea s-a terminat. S-a săturat și i-a spus că vrea puțin spațiu pentru a se gândi la viitorul ei. Este bine. Este trist, dar bine. Știe că divorțul este inevitabil și știe că va veni în curând.”, a spus o sursă pentru publicația People.

„Ei păstrează totul cât mai discret, dar s-a terminat între aceștia. Kim a angajat-o pe Laura Wasser și discută despre divorț. Kim l-a făcut pe Kanye să meargă acolo (n.r. Wyoming) pentru a putea trăi vieți separate, pentru a rezolva lucrurile în liniște și pentru a divorța.”, a adăugat o altă sursă pentru Page Six.