General

Care a fost primul job al Monicăi Bârlădeanu?

adelina.duinea
May 13, 2019 12:36 PM

Monica Bârlădeanu este una dintre cele mai apreciate actrițe din țara noastră. Puțini sunt însă cei care-i știu primul job și cum a ajuns să câștige primii bani la vârsta de doar 16 ani. Vedeta a scos la iveală amănunte mai puțin știute din adolescența ei.

Care a fost primul job al Monicăi Bârlădeanu?

„Familia mea avea o situaţie foarte precară financiar. Tatăl meu murise, mama era educatoare. Îţi iei banii pe vară şi într-o lună s-au dus că ai trei copii.

Când am ajuns la o vârstă la care am simţit că se poate conta pe mine, 16, exact în vara din a X-a, am vrut foarte tare să contribui şi să îmbunătăţesc cumva situaţia noastră.

M-am angajat ospătăriţă la o terasă. Lucram 24 cu 48, tu ştii ce înseamnă asta? Astăzi nici nu pot să îmi imaginez, deşi fratele meu mai mare e pompier şi lucrează pe programul ăsta. Când eşti ospătar eşti în picioare tot timpul.

Citește și: Pe ei i-a iubit Monica Bârlădeanu! Bărbații din viața vedetei TV

Dar vezi, asta spun. Atunci corpul meu ducea toate abuzurile astea. Nopţi nedormite şi mi-a plăcut foarte tare, ţin minte prima senzaţie pe care am avut-o în momentul în care am câştigat primii bani şi primii bani erau din bacşiş, nu era salariu.

Când a ajuns la salariu şi s-a uitat în buletinul meu, îţi dai seama, eram totuşi un minor, dar erau anii 90”, a spus Monica Bârlădeanu, potrivit Antena Stars.

Monica Bârlădeanu e absolventă de Drept, dar de ani buni este actriță. Monica a povestit recent cum a ajuns în distribuția comediei „Faci sau taci”, dar și în serialul „Vlad”, difuzat la Pro TV.

Citește și: Cine este soția lui Tudor Chirilă și cu ce se ocupă aceasta

„În primă fază, când am început să joc în diverse producții, mi-am dorit foarte mult un rol un avocat. Asta și pentru că am făcut Dreptul.

Iar în momentul în care a venit rolul de procuror din «Faci sau taci» am zis: «Perfect, mi se satisface această doleanță!». Așa că am spus da. Apoi mi-am dat seama că e o comedie spumoasă”, a declarat, pentru Libertatea, Monica Bârlădeanu.