Vedete

Care au fost ultimele cuvinte ale Prințului Harry pentru Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii: „Sper că vei fi fericită”

Camelia
January 6, 2023 12:07 PM

Care au fost ultimele cuvinte ale Prințului Harry pentru Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Prințul Harry a mărturisit care au fost ultimele cuvinte pe care i le-a spus Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. După ce aceasta s-a stins din viață. În autobiografia „Spare” a sa, Ducele de Sussex a scris că i-a spus în șoaptă bunicii sale câteva vorbe. Iată care au fost ultimele cuvinte pe care a apucat să i le spună Suveranei!

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii s-a stins din viață pe data de 8 septembrie 2022. Iar la câteva ore după ce ea a murit, Prințul Harry i-a spus în șoaptă câteva vorbe.

Care au fost ultimele cuvinte ale Prințului Harry pentru Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii

Prințul Harry a dezvăluit care au fost ultimele cuvinte pe care I le-a spus Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Potrivit Page Six, în autobiografia „Spare” a sa. Ducele de Sussex a scris că i-a spus bunicii sale în șoaptă că „speră că va fi fericită”. Și că va fi alături de bunicul lui, Prințul Philip, care a murit în urmă cu un an, la vârsta de 99 de ani.

De asemenea, el i-a mai spus că „o admiră pentru că și-a îndeplinit îndatoririle până la sfârșit”. Iar astfel el a făcut referire la participarea ei la sărbătorile jubileului de platină al Reginei Elisabeta din acea vară.

Ducele de Sussex a continuat aceste dezvăluiri, scriind în autobiografie că a ieșit din camera unde era răposata sa bunică. De la reşedinţa din Balmoral, Scoția, și imediat cum a ieșit a sunat-o pe Meghan Markle pentru a o anunța că a sosit în siguranță. Prințul Harry a ajuns la Castelul Balmoral la câteva ore după ce bunica sa a murit.

Ducele de Sussex a aflat din presă de moartea bunicii sale

Ducele de Sussex a aflat din presă de moartea bunicii sale și nu de la un membru al familiei oficialilor palatului. Prințul Harry și Meghan Markle erau în Germania când au aflat că starea Reginei Elisabeta s-a deteriorat. Asta pentru că ei promovau Jocurile Invictus.

Cu toate că Prințul Harry s-a grăbit să fie alături de bunica sa înainte de a se stinge. El a ajuns prea târziu și nu a mai apucat să-și ia rămas bun de la ea. Totuși, Ducele de Sussex a participat la perioada de doliu care a avut loc timp de 10 zile, iar el a fost însoțit de soția sa.