Fashion

Care este cel mai cool micro-trend al sezonului

iulia.statie
September 22, 2020 14:44 PM

Aplicația TikTok ne-a făcut pe toți să o luăm razna în perioada de izolare și să ne reîntoarcem la a crea clip-uri cât mai amuzante, însă, servește și ca doză de inspirație privind stilul vestimentar, căci există un anumit micro-trend pe care acolo l-am văzut.

Pe aceeasi temaTrend-uri în materie de încălțăminte din vara anului 2019 ce revin și în 2020

Cel mai cool micro-trend din acest sezon

Cel mai cool micro-trend din această toamnă este strâns legat de a da impresia de o piesă lipsă din obiectul vestimentar, ca un fel de puzzle, rezultând un decolteu, decupaj, fantezist, extrem de modern. Desigur, totul constă în atenția la detalii, căci acest artificiu este în mare parte văzut la piesele negre, propus în decolteuri ample, un alt trend major pe care l-am tot văzut în ultima vreme. Designerii de renume cum ar fi Saint Laurent, Khaite au Mugler deja au piese cunoscute în această zonă, dar există și alte mărci mai mici ce au îmbrățișat tendința extrem de sexy și puternică.

Bineînțeles, ca orice micro-trend de sezon, putem vedea aceste piese deja pe Instagram, în magazine, dar și pe podiumurile de modă, existând deja obiecte vestimentare ce acoperă o varietate largă de produse pentru această zonă, de la rochii de petrecere, la haine confortabile.

Deși fashionistele noastre au avut mai puține motive de a se îmbrăca glamour în acest an, acestea au găsit o oportunitate în noul micro-trend pentru a se dezlănțui pe Instagram. De la pozele de vacanță la fotografiile în oglindă, există din abundență piese decupate.

De asemenea, acest ‚puzzle trend’ a luat naștere pe podiumurile de toamnă/iarnă 2020 mulțumită designerilor ca LaQuan Smith, Mugler și Victoria Beckham. Ce îl recomandă? Senzualitatea și faptul că piesele ce respectă detaliul de decupaj sunt extrem de versatile, rochiile putând fi purtate atât ziua, cât și seara, iar bluzele putând fi introduse în ținute glamour, dar și în cele simple, ce au în prim-plan pantalonii din denim.