Fashion

Care este cel mai îndrăzneț trend de care vedetele nu se pot despărți

iulia.statie
September 7, 2020 17:11 PM

Crop top-urile sunt unele dintre acele piese ce niciodată nu vor dispărea din trend-uri, însă, celebritățile mizează pe sex-appeal atunci când vine vorba despre ținutele alese.

Pe aceeasi temaBella Hadid, look inspirat de Madonna. Fotomodelul a purtat sutienul conic

Care este cel mai îndrăzneț trend din acest sezon

Ce iubesc acum celebritățile? Bustierele foarte scurte, sutienele de baie sau chiar sutienele normale purtate pe post de top-uri. Nu ne surprinde faptul că în acest sezon vedetele aduc în față câteva piese potrivite pentru un început de toamnă călduros, însă, nu este prima oară când vedem acest trend.

Kylie Jenner

Kylie Jenner este o iubitoare a acestor piese extrem de micuțe, asortându-le mereu cu jeans sau pantaloni de trening. În ultima vreme, ea a avut câteva apariții ce au pus pe jar internauții, apărând extrem de sexy pe Instagram. Și cum nu există o ținută de-a sa fără puțin glamour, deși alege piese simple, mezina familiei Kardashian are mare grijă la detalii, fie că vorbim de păr sau de accesorii.

Ariana Grande

Ariana Grande preferă aceste piese pe scenă, incorporându-le ușor în ținutele sale pentru concerte. Spre deosebire de Jenner, cântăreața mizează pe fuste cu talie înaltă, la care adaugă o pereche de cizme înalte.

Olivia Culpo

Olivia Culpo își dorește să rămână în costumul de baie pentru o perioadă mai lungă și noi nu putem să spunem că nu cunoaștem sentimentul! Vedeta a apărut pe Instagram îmbrăcată într-un sutien negru, iar ținuta ei face parte din aceeași zonă pe care o aleg majoritatea celebrităților când poartă o piesă în acest gen, anume casual.

Kim Kardashian

Kim Kardashian a dus totul la un alt nivel și a demonstrat că o bustieră extrem de scurtă poate fi incorporată într-o ținută văratică, de seară. Cu o fustă crăpată pe care am văzut-o peste tot în această vară, vedeta a ales un look într-o nuanță verde neon pentru a își pune în evidență bronzul.

Off-White

Nu doar la vedete am văzut aceste piese. În prezentările de modă pentru toamnă/iarnă 2020, sutienul nu mai este considerat lenjerie intimă, ci o piesă vestimentară în toată regula. Cea mai interesantă creație? La Off-White am putut vedea un set format din fustă și sutien, ce ne aduce aminte de ce purta Katie Holmes acum un an, când a fost surprinsă într-o bustieră asortată cu un cardigan.