Fashion

Care este cel mai îndrăzneț trend pentru toamnă

iulia.statie
October 28, 2020 16:11 PM

Dacă simți că bustiera a devenit cea mai bună prietenă a ta după toate lunile petrecute acasă, când ți-ai dorit doar haine confortabile, cu siguranță nu ești singura.

Pe aceeasi temaJeans prespălat: Katie Holmes aduce trend-ul înapoi

Set-urile: must-have pentru toamnă

Chiar dacă garderoba îți este plină de piese clasice și perfecte pentru acest sezon, s-ar putea să te surprindă faptul că vedetele continuă să se bazeze pe trend-uri cât mai îndrăznețe, chiar dacă temperaturile scad, iar vremea nu mai este chiar așa de prietenoasă.

În ultimul an am observat foarte multe set-uri formate din cardigan și bustieră, încât ne întrebăm dacă mai există cineva ce nu deține aceste obiecte vestimentare. Indiferent dacă ai un set, sau două piese ce pur și simplu se potrivesc, sau, preferi un crop top în locul unei bustiere, există o mulțime de moduri prin care poți încerca acest nou trend. Ținând cont că petrecem încă mult timp în interior, acum este momentul perfect de a experimenta cu plăcerea de a te îmbrăca.

Încă de când toată lumea a văzut-o pe Katie Holmes pe străzile din New York, în timp ce își chema un taxi, purtând un set format din cardigan și bustieră, acestea au devenit piese must-have în sezonul de toamnă, dar nimeni nu se aștepta să le vedem și anul acesta.

Există multe feluri în care poți adopta acest trend, spre exemplu, Bella Hadid a preferat să ofere un aer nouăzecist și să adauge o cămașă peste bustiera purtată.

Dacă nu dorești să ai stomacul descoperit complet, poți lăsa doar o mică parte, alegând o pereche de pantaloni cu o talie foarte înaltă și o jachetă lungă, cum a preferat și Josephine Skriver.

La fel ca orice fată IT care se respectă, Hailey Bieber a adoptat și ea acest trend, dar, totuși, a ales să dezvăluie o ținută elegantă. Dacă te găsești la limita dintre casual și office, s-ar putea ca aceasta să fie alegerea perfectă pentru tine.

Pentru un look casual, în care pantalonii din denim sunt piesa principală, află că nu trebuie să ai neapărat un set dacă vrei această combinație, exact ca și Hana Cross.

Liy Rose Depp este fana ținutelor cu twist-uri fancy și moderne, optând pentru o jachetă ce i s-a potrivit perfect cu bustiera. Mai mult, dacă simțeai că acest trend este potrivit doar pentru look-urile casual sau pentru mersul la sală, iată că modelul a dezvăluit și o ținută pentru evenimente.