News

Care este cel mai mare regret al Ralucăi Bădulescu

iulia.statie
October 20, 2020 13:22 PM

Raluca Bădulescu a vorbit deschis despre regretele sale, vedeta mărturisind că trebuia să își facă operația de gastric sleeve mai devreme, pentru că această intervenție i-a schimbat complet viața și a făcut-o să se bucure de lucruri de care nu putea înainte.

Pe aceeasi temaVedetele au acceptat provocarea! Cum arătau acum 10 ani!

Ce regret are Raluca Bădulescu

”…că nu am făcut această operație, gastric sleeve, mult mai devreme. Mi-a schimbat viața în bine din punct de vedere al sănătății. Aș fi vrut să prind mai mult din copilăria lui Alex. Când era foarte mic și puteam să facem multe lucruri împreună, să ne jucăm, să alergăm prin parc aveam probleme cu greutatea și nu eram într-o formă fizică foarte bună.”, a explicat, pentru revista Avantaje, Raluca Bădulescu.

De asemenea, jurata de la emisiunea ‘Bravo, ai Stil’, difuzată la Kanal D, a vorbit și despre dietă, explicând că mănâncă puțin și des, dar nu se abține de la ceea ce îi place. „Mănânc puțin și des. Această operație mi-a ordonat felul de a mânca. Dar mănânc tot ce îmi place, este adevărat că foarte puțin, mai mult gust, dar nu îmi refuz nicio bucurie.”, a continuat aceasta.

Mai mult, Raluca Bădulescu a explicat și că a ținut foarte multe diete de-a lungul anilor. „Am ținut foarte multe diete de-a lungul timpului și toate funcționează atâta timp cât le ții. În momentul în care ai pus punct și ai o viață cât de cât normală, la mine kilogramele au dorit să vină înapoi. Viața trebuie să însemne un stil de viață echilibrat. Am ajuns la această înțelepciune după o viață întreagă de diete.”, a spus ea pentru publicația menționată mai sus.

Raluca Bădulescu, dezvăluiri emoționante despre copilăria ei

Vedeta a vorbit și despre copilăria ei, explicând că momentele din acel timp au fost extrem de fericite: „Vacanțele împreună cu părinții și sora mea. Mergeam la mare, la munte în fiecare vară, erau alte vremuri. Copilăria mea a fost în perioada comunistă dar am amintiri foarte frumoase, jocul din spatele blocului, plimbările în parcuri cu părinții. Toate amintirile mele sunt legate de familie, am avut o copilărie fericită și senină.”