News

Care este, de fapt, numele adevărat al Rihannei

nicoleta.ispasescu
May 2, 2019 15:25 PM

Este frumoasă, talentată, originală și creativă. Rihanna, căci așa o știe toată lumea, este una dintre cele mai bune voci feminine din lume și acum un fel de makeupguru al industriei mondiale de frumusețe.

Numele real al artistei nu este departe de numele de scenă, însă mulți dintre fani nu știau asta și au rămas surprinși să vadă că artista lor preferată are un alt nume.

Care este, de fapt, numele adevărat al Rihannei

Numele de botez al cântăreței din Barbados este Robyn Rihanna Fenty. Familia și prietenii apropiați îi spun Robyn.

Prenumele Rihanna, care se prounță „Rih-Anna” înseamnă „busuioc dulce” în arabă.

Bingo! Ați ghicit acum și de unde vine numele brandurilor ei Fenty Beauty, respectiv Fenty Savage.

După ce și-a lansat linia de produse cosmetice, lenjeria intimă, încălțămintea și îmbrăcămintea sub brandul Fenty, lumea a început imediat să se întrebe de la ce vine numele. Așa că, la o scurtă căutare pe Google, oamenii au fost surprinși să afle că numele real al Rihannei este Robyn Rihanna Fenty.

Cu toate acestea, faptul că artista a ales să își denumească brandul după numele ei nu îi aduce numai beneficii.

Ea a fost chiar și într-un proces cu tatăl ei, acuzându-l pe acesta că încearcă să profite de faima ei şi că, împreună cu un partener de afaceri, au obţinut mai multe contracte pentru firma lor de diverisment, Fenty Entertainment, pretinzând că sunt impresarii artistei, potrivit Daily Mail.

Rihanna deţine marca Fenty din 2012 marca, sub care a lansat mai multe linii de haine şi produse cosmetice. De cealaltă parte, Fenty Entertainment, companie de producţie şi de management de tinere talente, a fost înfiinţată de către tatăl ei, Ronald Fenty (65 de ani), în 2017.