Fashion

Care este legătura dintre colecția Vetements SS20 și filmul Titanic

ioana pana
June 24, 2019 15:33 PM

Joi, în cadrul Paris Fashion Week, casa Vetements și-a prezentat colecția Menswear Spring 2020. Demna Gvasalia a uimit încă o dată prin creativitatea și curajul său.

Pe aceeasi temaMen’s Fashion Week continuă: Iată ce au prezentat Vetements, Louis Vuitton și Maison Kitsuné

Care este legătura dintre colecția Vetements SS20 și filmul Titanic

Pe lângă faptul că locația show-ului a fost McDonald’s-ul de pe Champs-Elysées, în look-urile modelelor s-au regăsit și referințe la companii multinaționale, spre exemplu Heineken, Internet Explorer și Vodafone, ca un afront împotriva capitalismului.

Printre toate aceste referințe menite să transmită un mesaj profund, iată că Demna a strecurat și un amănunt demn de luat în seamă, și anume o reinterpretare a colierului „Heart of the Ocean” purtat de Kate Winslet în pelicula „Titanic”.

În formă de inimă, pandantivul din safir a fost realizat de către brandul londonez de bijuterii Asprey & Garrard. Cu o nestemată de 170 de carate și înconjurat de 104 diamante, colierul a uimit prin veridicitatea sa.

Nu este prima oară când Vetements se raportează la blockbuster-ul „Titanic” într-una din colecțiile sale. În cadrul SS16, brandul a lansat un hanorac ce îi înfățișa pe protagoniști, Jack Dawson și Rose DeWitt Bukater (aka Leonardo DiCaprio și Kate Winslet).

Mai interesant a fost când Celine Dion, interpreta hitului „My heart will go on” din același film, a fost surprinsă purtând acest hanorac în 2017, cu ocazia aniversării de 20 de ani a peliculei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ?TITANIC? (@jackandrose_fan) on