News

Care este lista Forbes cu cele mai bine plătite vedete după ce lui Kylie Jenner i s-a retras titlul de miliardară

iulia.statie
June 5, 2020 12:34 PM

Kylie Jenner a fost numită în fruntea listei de cele mai bine plătite celebrități întocmită anual de Forbes, ce conține staruri din toată lumea, însă, publicația susține că vedeta nu este miliardară.

Pe aceeasi temaAm aflat care este dieta lui Kylie Jenner! Ce mănâncă vedeta într-o zi obișnuită

Forbes i-a retras titlul de miliardară lui Kylie Jenner

După Jenner, 22 de ani, lista conține alte numere cunoscute, cum ar fi cumnatul vedetei, Kanye West, urmat de Roger Federer, Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, apoi Tyler Perry, Neymar, Howard Stern, LeBron James și Dwayne „The Rock” Johnson.

Forbes a dezvăluit că Jenner a câștigat 590 de milioane de dolari anul trecut, însă, săptămâna trecută, revista publica un articol în exclusivitate în care îi retrăgea titlul de miliardară lui Kylie Jenner.

„De ce m-am trezit să văd așa ceva.”, a scris Kylie, ca un răspuns la articolul ce se numea „Inside Kylie Jenner’s Web of Lies — And Why She’s No Longer a Billionaire.”

„Credeam că acest site are o reputație și se respectă. Văd un număr de citate inexacte și speculații ce nu au fost dovedite că sunt adevărate. Niciodată nu am cerut vreun titlu și nici nu am mințit ca să ajung aici. Niciodată. Punct.”, a spus starul din show-ul Keeping Up with the Kardashians.

„Dovada voastră este că am creat taxe false? Voi ați crezut că le-am falsificat? De fapt, ce tot citesc.”, a adăugat ea. „Sunt binecuvântată la anii mei, am o fetiță frumoasă, o afacere de succes și o duc extrem de bine.”, a continuat aceasta.

Avocatul lui Kylie, Michael Kump le-a spus celor de la People că el ar putea confirma că articolul este plin de minciuni. „Acuzațiile făcute de Forbes cum că Kylie și contabilii ei falsifică acte sunt false și cerem ca Forbes să le retragă. Este trist că Forbes are trei reporteri devotați ce investighează impactul coronavirusului asupra averii lui Kylie. Nu ne așteptam de la așa ceva nici de la un tabloid, clar nu de la Forbes.”, a explicat acesta.

„Investigația de astăzi a fost declanșată de noi documente ce arată discrepanțe între informațiile date către jurnaliști și informațiile date către acționari. Reporterii noștri au văzut aceste probleme și au petrecut luni de zile încercând să deslușească totul. Încurajăm avocatul să recitească articolul.”, a fost răspunsul șefului de comunicare Forbes, Matt Hutchison.