News

Care este lista miliardarilor după ce Kim Kardashian a intrat în topul Forbes

iulia.statie
April 8, 2021 12:07 PM

Forbes a modificat lista miliardarilor! După ce Kim Kardashian a ajuns să aibă o avere estimată la un miliard de dolari, aceasta a ajuns pe lista celor mai bogați oameni din toată lumea. Există câteva celebrități, afaceriști și persoane faimoase ce au ajuns în acest top râvnit prin afaceri din televiziune, lumea modei, cosmetice și multe altele.

Pe aceeasi temaKylie Jenner ocupă primul loc în topul celor mai bine plătite vedete de pe Instagram

Kim Kardashian a devenit miliardară

În urmă cu doar puțin timp, Forbes a anunțat care este cea mai bogată femeie din familia Kardashian. Se pare că vedeta de televiziune Kim Kardashian, deși se află în plin divorț de Kanye West, nu se oprește atunci când vine vorba despre cariera ei și își dorește să strângă o avere cât mai mare.

Pe lângă aceasta, există deja câteva nume faimoase ce stau la loc de cinste pe lista Forbes. Deci, este timpul să vedem care sunt cele mai bogate persoane ce au o avere ce a ajuns la un miliard de dolari sau chiar peste această sumă imensă.

Lista din acest an are 493 de noi intrați. Pe listă se regăsesc Jeff Bezos, CEO Amazon, ce ocupă primul loc pentru al patrulea an consecutiv, iar apoi este urmat de Elon Musk, fondatorul Tesla, ambii cu o avere estimată la 188,5 miliarde de dolari, respectiv 169,9 miliarde de dolari.

Pe listă se regăsesc nume faimoase cum ar fi Bill Gates, co-fondator Microsoft, cu o avere aproximată la 129,2 miliarde de dolari, dar și Mark Zuckerberg, fondator Facebook, cu o avere de aproximativ 111,6 miliarde de dolari, scrie publicația Just Jared. Pe listă se află și Warren Buffett, cu o sumă de 99,8 miliarde de dolari, dar și fosta soție a lui Jeff Bezos, MacKenzie Scott, cu 56,9 miliarde de dolari, sumă obținută în mare parte de pe urma divorțului.

Creatorul Star Wars, George Lucas, are și el o avere estimată la 7,4 miliarde de dolari, iar pe listă se regăsește și Evan Spiegel, CEO Snapchat, cu aproximativ 10,9 miliarde de dolari. Din partea industriei modei, Ralph Lauren vine cu o avere de aproximativ 7,1 miliarde de dolari.

Kanye West, pe lista miliardarilor

Regizorul Steven Spielberg este și el menționat pe listă, cu 3,7 miliarde de dolari, iar fostul președinte Donald Trump are o avere estimată la 2,4 miliarde de dolari. În fața lui se află vedeta de televiziune Oprah Winfrey, ce a strâns o sumă aproximată la 2,6 miliarde de dolari. Și Michael Jordan se poate declara mulțumit pe viață, cu o avere estimată l 1,6 miliarde de dolari.

Pe listă se află și Kanye West, lucru ce nu ne surprinde ținând cont că acesta s-a implicat în mai multe domenii, cu o avere de 1,8 miliarde de dolari. Și soțul cântăreței Beyonce, Jay-Z, are parte de o sumă frumoasă, adică 1,4 miliarde de dolari. Kim Kardashian a devenit miliardară și a intrat pe lista mult râvnită, cu o avere de aproximativ 1 miliard de dolari.