Vedete

Prințul William și Prințul Harry și-au aruncat cuvinte dure prin telefon! De la ce a pornit scandalul

andreea.voicu
June 23, 2021 11:29 AM

Multe persoane, admiratoare ale cuplurilor regale din Marea Britanie, s-au întrebat care este motivul real pentru care Prințul William s-a certat cu Prințul Harry și Meghan Markle, iar mai apoi au fost nevoiți să se mute din Palatul Kensington.

Între Prințul William și Prințul Harry a existat o discuție aprinsă, înainte ca el și soția sa, Meghan Markle, să părăsească Palatul Kensington. Într-o carte scrisă de către istoricul Robert Lacey se susține faptul că cei doi s-au certat printr-un apel telefonic, după ce angajații Ducesei de Sussex s-ai plâns de rele tratamente aplicate de ea. Atunci, Prințul Harry i-a luat apărarea soției sale și a spus că ea ar fi victima unui complot, notează Ok Magazine.

Atunci, Prințul William i-a spus lui Simon Case, secretarul său, să separe cele două familii. Toate aceste detalii apar în cartea ”Bătălia Fraților”. Apoi, cei doi s-ar fi certat și față în față. Prințul Harry și Meghan Markle s-au mutat ulterior din Londra.

„William nu a mai vrut să-i aibă în apropiere”, susţine această carte.

Meghan Markle a devenit mămică pentru a doua oară

Este fericire mare în cuplul Meghan Markle – Prințul Harry. Cei doi au devenit recent părinții unei fetițe perfect sănătoasă, pe care au numit-o Lilibet Diana. Micuța a venit pe lume în cursul zilei de vineri, 4 iunie, având o greutate de 3,487 kilograme. Numele a fost ales special, căci Lilibet, ”Lili”, este dat în onoarea Reginei Elisabeta, fiind numele de alint dat de apropiații reginei, iar Diana – în onoarea Prințesei Diana, mama Prințului Harry. Meghan Markle a născut într-un spital din Santa Barbara.

sursă foto: arhivă Verdict.ro