News

Care este numele real al Andrei Măruță

iulia.statie
February 26, 2021 16:44 PM

Andra Măruță este una dintre cele mai iubite cântărețe din România. Cu o bază de fani uriașă, un talent ce nu poate fi contestat și fiind mereu veselă și cu zâmbetul pe buze, aceasta a cucerit publicul încă de la primele apariții.

Pe aceeasi temaCe fiică frumoasă și talentată are Andra

Andra Măruță, cântăreața ce face istorie pe scena românească

Deși este extrem de iubită, doar fanii ce o urmăresc îndeaproape știu care este numele său real. În bulentin, Andra Măruță apare ca Alexandra Irina Măruță, astfel că, admiratorii îi urează mereu un călduros ‘la mulți ani’ atât pe data de 5 mai, când este sărbătorită Sfânta Irina, dar și pe 30 august, când se sărbătorește Sfântul Alexandru.

Andra își începea cariera la vârsta de șapte ani, lansând primul disc la vârsta de 14 ani, în 2001. Ea a devenit rapid una dintre cele mai apreciate artiste de pe scena românească. Vedeta a terminat Liceul Economic „A.D. Xenopol”, iar apoi a urmat cursurile Universității Spiru Haret, secția psihologie muzicală, scrie publicația Ciao.ro.

În trecut, ea povestea că se simte atrasă de a preda elevilor și i-ar plăcea ca la un moment dat să fie pedagog: „Acum am posibilitatea ca, într-o zi, să mă pot dedica și laturii pedagogice. Știu că acest moment va veni și mă gândesc cu bucurie la viitorii mei elevi, cărora vreau să le transmit pasiunea mea pentru muzică.”

Andra și Cătălin Măruță, un cuplu admirat de toată lumea

Andra și Cătălin Măruță formează un cuplu solid de ani de zile, ei fiind extrem de apreciați de publicul de la noi. Mulți visează să fie ca ei, dar cântăreața a explicat că relația lor este una normală, presărată atât cu momente frumoase, cât și cu provocări.

„Da. Și aș vrea să spun asta pentru că observ că unii idealizează relația noastră, poate creează frustrări să ai impresia că tu te cerți cu partenerul uneori, în timp ce alții sunt mereu fericiți. În realitate, în toate cuplurile, în toate familiile există tensiuni. Ar fi ciudat să nu fie așa! Fiecare vine cu personalitatea  lui, cu un bagaj de amintiri, de emoții, se acumulează și oboseală, și altele.”, spunea Andra pentru revista Viva!.

„Important este doar să fii empatic cu partenerul tău, să nu arunci cu vorbe grele la supărare, să gestionezi cu tact fiecare moment tensionat. Nu pot să spun exact: ‘Uite, atunci ne-am certat! A zis asta și asta!’ Nu îmi amintesc, pentru că nu au fost niște tragedii, au fost discuții între noi care escaladau, dar de fiecare dată niciunul dintre noi nu a simțit că trebuie să pună paie pe foc.”, adăuga vedeta.