Fashion

Care este obsesia Dianei Bulimar în materie de haine: „Mi-aș cumpăra non-stop!”

nicoleta.ispasescu
June 4, 2018 15:14 PM

Fosta gimnastă de performanță, Diana Bulimar, a devenit cunoscută publicului larg mai ales după competiția Exatlon, care a avut loc în Republica Dominicană.

În mod surprinzător, Diana ne-a declarat că este foarte pasionată de tot ce înseamnă moda, îi place să fie la curent cu tendințele și se joacă cu stilurile: În seara aceasta am zis să combin trei stiluri: faptul că suntem la un eveniment…deci tocuri, faptul că este într-un parc…pantaloni mai largi și ca să mă simt puțin sexy…puțin decolteu. Când sunt la evenimente mondene îmi place să fiu în ton cu tot ceea ce se poartă, dar în același timp îmi place să mă îmbrac și sport și să fiu acolo. Cred că viața m-a învățat asta pentru că trebuie să vin și la astfel de evenimente și atunci am învățat cum să mă asortez, cum să pun o pereche de tocuri în picioare și atunci a început să-mi placă. Îmi place să fiu în timp cu moda, îmi place să fiu eu, în primul rând, ce aș putea să le spun? Să fie ele, pentru că de multe ori lumea te critică de ce te-ai îmbrăcat cu aia, de ce nu ți-ai pus acea curea. Mie așa mi-a plăcut. Eu în oglinda mea de acasă m-am plăcut așa cum sunt. Sunt atâtea guri rele încât nu mai contează”.

Diana ne-a mărturisit că își ia haine de la copii pentru că își găsește foarte greu, din cauza înălțimii: „Inspirație…în primul rând îmi este greu să îmi aleg haine, dar și atunci când le aleg, încep bun: punem asta, asta, asta și facem o ținută și încep să le diversific ele între ele. De ce îmi este greu? Pentru că am 1.60, cred că ăsta e un mic dezavantaj, dar în același timp găsesc foarte multe lucruri la copii, mai ales la încălțăminte. După părerea mea cred că orice se poate modifica și poate fi făcut pentru corpul tău, pentru că am 1.60 și asta este”.

Fosta gimnastă este cu siguranță o persoană altruistă! Mare parte din garderoba ei se află la prietenele ei și le transmite că ar cam fi cazul să i le înapoieze: „Da..pot să zic că jumătate de dulap este la două dintre colegele mele, cărora le tot spun, poat acum vor vedea și ar cam fi cazul să mi le dea înapoi, vă rog! Da, îmi place să împrumut și în același timp să dau”.

Iubește să poarte tocuri, dar în competiția Exatlon Diana Bulimar a mers desculță și a purtat aceleași haine trei luni de zile!

„În primul rând tocuri, sunt înnebunită după tocuri! Mi-aș cumpăra tocuri non-stop, genți, bineînțeles, și backpack-urile. Îmi plac la nebunie pentru că sunt mică și mini backpack-urile sunt viața mea”.

„Nu putem face nicio comparație între ce a fost acolo, pentru că acolo mergeam desculță și cu aceeași pereche de pantaloni și același tricou timp de trei luni de zile și acum am venit și trebuie să fiu în ton cu moda, cu tot ce e aici. Da, trebuie să știu tendințele, trebuie să îmi aduc aminte cum să mă machiez, pentru că nu îmi place să mă machieze neapărat cineva, dar îmi place, îmi place să fiu în ton”.