Fashion

Care este povestea din spatele șepcii lui JAY-Z

nicoleta.ispasescu
March 26, 2019 22:02 PM

Încă din 2017, dacă nu cumva mai devreme, JAY-Z a fost văzut purtând șepcile de baseball, pe care este scris „Ballroom Marfa”.

El s-a alăturat, astfel, mai multor celebrități care au purtat o șapcă cu mesaj.

Kanye West este cel mai potrivit exemplu, acesta purtând deseori șepci cu sloganuri.

Dar ce însemnătate or avea, oare, pentru JAY-Z aceste șepci cu sloganul „Ballroom Marfa”?

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Plain Patek Been had it. #goat time pieces….#patek wrist watch got a Russian face like a oligarch. #Hov

O postare distribuită de Alex Todd (@alextodd) pe

Care este povestea din spatele șepcii lui JAY-Z

Ballroom Marfa este o organizație non-profit din Marfa, Texas. Fondată în anul 2013, organizația explorează problemele contemporane prin arte vizuale, film, muzică și spectacole la galeria sa, un spațiu pe care l-au transformat dintr-o sală de dans.

Site-ul Ballroom Marfa afirmă faptul că misiunea lor este aceea de a „servi comunități de artă internaționale, naționale, regionale și locale și să susțină activitatea, atât a artiștilor în curs de dezvoltare, cât și a celor recunoscuți, care lucrează în toată mass-media”.

Orașul Marfa însuși are o populație de sub 2.000 de locuitori. Pe lângă faptul că acolo de află cel mai vechi magazin Prada din lume, este de asemenea cunoscut drept un centru de arte.

JAY-Z și Beyonce sunt, desigur, implicați în tot de înseamnă domeniul artei. Potrivit co-fondatorului Ballroom Marfa și al directorului artistic, JAY-Z a fost un real suport pentru aceștia și au mărturisit că Beyonce a fost cea care a descoperit inițial organizația.

Prin urmare, faptul că JAY-Z poartă constant pălăriile unei organizații non-profit face sens. Poți să-ți achiziționezi și tu o pălărie Ballroom Marfa pentru doar 15 dolari, aceasta fiind disponibilă în foarte multe culori.