News

Care este relația dintre Prințul William și Prințul Harry după ce a fost dezvăluit interviul cu Oprah Winfrey

iulia.statie
March 12, 2021 12:32 PM

Prințul Harry și Meghan Markle i-au oferit un interviu vedetei de televiziune Oprah Winfrey, în care au vorbit despre Familia Regală, dar și despre relația pe care o are în prezent nepotul Reginei Elisabeta cu fratele lui, Prințul William. După dezvăluirile făcute, toată lumea a fost interesată să afle cum se înțeleg aceștia.

Pe aceeasi temaCe a făcut Prințul William după anunțul fratelui său, Prințul Harry

Cum se înțeleg Prințul William și Prințul Harry

Se pare că Prințul William și Prințul Harry caută modalități de a comunica după ce interviul cu Oprah Winfrey a fost făcut public. „Au început să comunice.”, a declarat o sursă pentru Page Six. Relația dintre cei doi Duci a fost extrem de mediatizată după ce Harry a decis să renunțe la îndatoririle regale.

Aceste dezvăluiri vin după ce Prințul William a avut prima apariție la un eveniment după difuzarea interviului. Acesta a apărut alături de Kate Middleton într-o vizită la o școală din Londra, unde nu a scăpat de întrebările incomode, toată lumea fiind curioasă de reacția lui cu privire la dezvăluirile făcute de propriul frate.

Nepotul Reginei Elisabeta a fost întrebat dacă face parte dintr-o familie rasistă, iar răspunsul nu a întârziat să apară. „Nu suntem deloc o familie rasistă.”, a zis acesta. De asemenea, el a mai fost întrebat dacă a vorbit cu fratele său, Prințul Harry, după ce a apărut interviul. „Nu am vorbit încă cu el, dar o să o fac.”, a adăugat acesta.

Ce a spus Prințul Harry despre Prințul William

Se pare că Prințul William și Kate Middleton nu știau ce întrebări le vor adresa reporterii de la fața locului, dar bănuiau că va exista curiozitate cu privire la interviul oferit de rudele lor. „Întrebările nu au fost planificate. Desigur, William și Kate probabil că se așteptau ca o persoană să strige ceva, dar nu știau ce i se va cere.”, a spus o sursă, potrivit publicației menționate mai sus. 

Prințul Harry a decis să vorbească despre relația pe care o are cu fratele său în interviul oferit, explicând că mereu își va iubi ruda, chiar dacă momentan s-au îndepărtat unul de celălalt: „Îl voi iubi pe William mereu. Este fratele meu. Am trecut prin clipe grele împreună. Dar suntem pe un alt drum acum.”