Beauty

Care este rutina de beauty a lui Hailey Bieber 

iulia.statie
March 13, 2020 14:22 PM

Dacă nu am știi mai bine, am zice ca Hailey Bieber este peste tot, la fiecare eveniment, show, concert, prezentare de modă, shooting. O vedem călătorind alături de soțul ei, Justin Bieber. O vedem pe coperțile revistelor de modă, regulat. Și o vedem atât la Paris Fashion Week, cât și la alte evenimente, totul în aceeași săptămână. Deși călătorește extrem de mult cu avionul și este constant urmărită de paparazzi, vedeta reușește mereu să arăte superb.

Pe aceeasi temaBeauty trend: Părul roz a cucerit celebritățile

Are o agendă încărcată și trebuie să fie machiată de foarte multe ori, ținând cont de meseria sa, însă Hailey are grijă să își mențină pielea sănătoasă și să aibă foarte mare grijă de ea. Cei de la Elle.com au vrut să afle totul despre rutina sa de beauty și putem observa că Bieber se bazează foarte mult pe naturalețe.

Naturalețe, înainte de toate

 „Ce port reflectă ce simt. Ador să fiu pe plajă, la soare, fără să am machiaj pe față. Mă simt sexy și complet naturală.”, a povestit starul.

 

View this post on Instagram

 

last coffee of the decade or something like that ☕️

A post shared by Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) on

Fă-ți un playlist ce îți dă încredere în tine

„Iubesc muzica rap. Îi ador pe Travis Scott, Kendrick Lamar și Meg Thee Stallion. Îmi place să ascult muzică rap făcută de femei atunci când mă pregătesc pentru că mă face să mă simt ca și cum aș cuceri lumea. Am avut privilegiul să mă pregătesc ascultând melodiile de pe albumul soțului meu în ultimele luni, înainte ca oricine altcineva să le asculte.”, a zis Hailey.

 

View this post on Instagram

 

please be my New Years kiss even when I’m 80!!!

A post shared by Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) on

Un pahar de vin din când în când

„Ador să beau un pahar de vin bun, însă nu recurc la această metodă mereu pentru că simt că trupul meu refuză alcoolul, ca să fiu sinceră. Parcă nu mă simt bine. Aș bea mai mult dacă nu m-aș simți rău.”, a dezvăluit soția lui Justin Bieber.

 

View this post on Instagram

 

Pre Met @alexanderwangny

A post shared by Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) on

Găsește o rutină benefică

„Ador să stau în cadă și îmi pun mereu uleiuri esențiale atunci când fac baie, merg la masaj sau îmi fac o mască acasă. Cred că anul acesta încep să învăț cât este de important pentru mine să îmi iau timp pentru a mă simți bine.”, a povestit Hailey.

Gândește-te mai bine la machiajul de ocazie

„Pentru ziua nunții mele, știam că vreau să fiu eu, fără prea mult machiaj. Nu îmi doream să plec de la nuntă pentru a retușa makeup-ul. Voiam să dansez toată noaptea și să nu mă strezez, așa că am ales ceva natural.”, a adăugat aceasta.