Beauty

Care este rutina de makeup a starului Kim Kardashian

iulia.statie
April 1, 2020 12:57 PM

Ședința ta pe o aplicație online începe în 7 minute. Ai un minut pentru a te panica, altul pentru a verifica pentru a verifica dacă hainele tale sunt în regulă, iar următoarele pentru a copia rutina de makeup a lui Kim Kardashian. De ce? Pentru că durează 5 minute, ai nevoie de două produse și o să arăți ca și cum nu ai fi ratat somnul de frumusețe.

Pe aceeasi temaCe alte celebrități, în afară de Kim Kardashian, au urmat studii juridice

Care este rutina de makeup a starului Kim Kardashian

Starul a postat pe Instagram un videoclip în care prezintă toți pașii pe care îi parcurge pentru a obține un look bronzat. „Nu am fond de ten sau concealer deci nu o să arăte la fel de bine ca atunci când respect tot procesul. Totuși, vă arăt look-ul meu de zi de zi, natural, pentru atunci când nu mă simt în stare să mă machiez foarte mult.”, a zis ea.

 

View this post on Instagram

 

Recreate my 5-minute home routine for a bronzed, sculpted look with the @kkwbeauty Crème Contour & Highlight Set and Concealer Brush II. Shop #KKWBEAUTY now at Ulta.com

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kim se bazează pe două produse de contouring, în două nuanțe. Totuși, înainte de orice, ea folosește un baton highlighter, într-o formulă mată, pentru a ascunde cearcănele sau imperfecțiunile. Deși nu este concealer, folosirea acestuia este un truc esențial, pentru că diferența se observă imediat.

Apoi, ea își conturează chipul într-un mod obișnuit, începe cu fruntea, obrajii, apoi maxilarul. După începe să întindă produsul și aplică un produs și pe buze, pentru a le face să pară mai mari. Voila! Cât a durat? 5 minute!