News

Care este secretul căsniciei dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan

iulia.statie
July 10, 2020 12:00 PM

Adela Popescu are o căsnicie superbă, este mamă a doi copii și una dintre cele mai iubite vedete de la noi, cu o carieră strălucitoare.

Pe aceeasi temaAdela Popescu, despre viața cu doi copii: „Nu voiam să sufere și mă obseda gândul că poate nu vom ști cum să îl ajutăm”

Adela Popescu, totul despre secretul căsniciei sale

Toată lumea admiră căsnicia dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan, condimentată cu povești amuzante, creșterea a doi copii împreună, comentarii spumoase pe social media și vacanțe interesante. Acum, actrița a dezvăluit în exclusivitate pentru revista Viva! care este secretul mariajului de lungă durată dintre ea și soțul ei.

Vedeta a povestit că își pune total sprijinul în acesta, fiind un tată extrem de implicat: „Vorbesc cu anumite cunoștințe și le aud când spun că soții nu sunt foarte implicați sau că nu au ajutor. Și atunci mă simt foarte norocoasă… Radu este un tată extraordinar de protector, tot timpul își dorește să-și petreacă timp cu ei. Deja cu Alexandru, de când a crescut, au activități de băieți: merg cu bicicleta, la tiroliană… Am un sprijin total în el.”

Deși viața lor li s-a schimbat de când au venit pe lume cei doi micuți, Adela spune că încă reușesc să își facă timp pentru ei, pentru a se relaxa împreună din când în când: „Ne facem timp și pentru noi, cred că e foarte important. Spre exemplu, în această perioadă, după 19.30, cei mici mergeau la somn și noi ne puneam un pahar de vin și ne uitam la un film sau doar stăteam de vorbă. Era momentul nostru de relaxare, de a povesti despre cum ne-a fost ziua sau doar de a ne relaxa împreună.”

Ce i-a unit pe Adela Popescu și Radu Vâlcan

Adela Popescu și Radu Vâlcan au o relație frumoasă, iar vedetele își doresc aceleași lucruri, acesta fiind unul dintre secretele unei căsnicii de durată. „Ne-am întâlnit într-un moment foarte bun, amândoi ne doream o familie, eram pregătiți pentru a face acest pas. Și, pe lângă asta, când ai un scop comun, indiferent care ar fi (să termini un proiect, să ai o familie), și ambii parteneri își doresc aceleași lucruri, nu are cum să nu iasă. Ăsta e combustibilul care ne ajută să ne îndeplinim scopul: să avem o familie frumoasă, să păstrăm ce e frumos între noi, să ne creștem copiii cât mai bine și mai echilibrat.”, a declarat aceasta pentru publicația menționată mai sus.

Într-o relație pot apărea uneori și anumite contradicții, dar prezentatoarea TV a mărturisit că ea și soțul ei nu prea au timp de certuri, fiind axați pe creșterea micuților: „Aș zice că petrecem atât de mult timp cu cei mici, încât nu avem timp de tensiuni. Eu sunt la muncă în prima parte a zilei, iar apoi Radu are timp pentru a-și rezolva anumite lucruri. Iar seara… e momentul de relaxare, de timp pentru noi. Evident că suntem o familie normală și mai pot apărea mici contradicții, dar nimic atât de grav.”