News

Care este secretul căsniciei dintre Russell Wilson și Ciara

iulia.statie
February 11, 2021 14:24 PM

Ciara și Russell Wilson sunt împreună din 2015, iar în vara lui 2016 s-au căsătorit. În 2017, s-a născut fiica lor, Sienna Princess Wilson. Ciara mai are un copil, pe Future Zahir Wilburn, din relația cu rapper-ul Future. Cei doi au devenit de curând părinții unui băiețel pe nume Win Harrison Wilson, iar acum starul a vorbit despre secretul relației lor.

Pe aceeasi temaCât câştigă Adela Popescu la Pro Tv! Salariul vedetei a fost făcut public

Russell Wilson, despre mariajul cu Ciara

„Trebuie să fie totul sexy, să fie totul romantic.”, a spus acesta despre mariajul cu vedeta Ciara. „Trebuie să vă puneți constant pe primul loc, iar noi avem în fiecare vineri o întâlnire. Încercăm să facem totul și să avem timp unul cu celălalt, vrem să ne asigurăm că facem ceva distractiv.”, a adăugat el.

Acesta a povestit că el și Ciara mai au un ingredient secret pentru a menține o căsnicie fericită, anume comunicarea: „Mereu vorbim, mereu ne iubim, ne asigurăm că ne întrebăm ce facem. Vrem să ne asigurăm că sufletele noastre sunt bine…ne axăm pe acest lucru.”

Pe lângă lucrurile menționate mai sus, el a vorbit și despre importanța implicării în creșterea copiilor. „Trebuie întotdeauna să știi cum poți ajuta și trebuie să poți mereu să ai grijă de copii dacă trebuie.”, a zis el, povestind apoi despre micuții pe care îi are împreună cu Ciara. „Ei fac frumoasă fiecare zi, sunt minunați, sunt atât de dulci, foarte atletici, foarte distractivi, iubesc muzica, iubesc totul. Mereu dansează și se distrează, este cel mai frumos cadou pe care poți să îl primești.”, a adăugat starul.

Russell Wilson, declarație de dragoste superbă pentru Ciara

Russell Wilson a vorbit și despre cea mai mare frică a sa, ce are legătură cu soția lui. „Cineva m-a întrebat care este frica mea cea mai mare. A o pierde pe ea, pentru că înseamnă totul pentru mine. Eu prețuiesc fiecare zi cu ea pentru că zilele sunt numărate. Nu știm numărul, dar ele sunt numerotate și vreau să mă bucur de fiecare. Vreau să mă bucur de fiecare moment pentru că ea merită orice moment, în fiecare zi.”, a explicat starul.