Beauty

Care este secretul siluetei impecabile a Andreei Berecleanu

Verdict.ro
October 20, 2018 15:58 PM

Deși nu mai are 20 de ani, Andreea Berecleanu este dovada vie că nu vârsta, ci felul în care ne tratăm corpul definește aspectul nostruIată care este secretelul siluetei impecabiel a Andreei Berecleanu. Vedeta nu a uitat nici să menționeze felul în care își găsește ea echilibrul în viață.

Care este secretul siluetei impecabile a Andreei Berecleanu

„Am grijă ce mănânc, dar asta nu înseamnă că elimin dulciurile sau zahărul, sau pâinea.”

Deși ne-a fost greu să credem că Andreea nu a beneficiat de niciun fel de alt ajutor, mai ales că soțul ei, Constantin Stan, este medic estetician, vedeta ne-a asigurat că secretul ei constă în… moderație.

„Probabil că silueta este meritul meu, fiindcă mănânc rezonabil, nu mănânc foarte mult. Am grijă ce mănânc, dar asta nu înseamnă că elimin dulciurile sau zahărul, sau pâinea.

Nu, dar încerc să mănânc puțin din fiecare. Fac sport acasă, zece minute seara sau dimineața. Mai fac sport în aer liber, ocazional, și probabil că, în ceea ce privește fața, este meritul părinților mei, în mare măsură.”

Am insistat totuși să aflăm dacă Andreea folosește produse de înfrumusețare speciale, dar și în această privință am avut o surpriză.

„Este un ritual firesc de îngrijire pe care, cu siguranță îl au multe românce, cremele de îngrijire, tratamentele nonivazive. Cred că la 40 de ani este suficient. (…) Prospețimea de la 20 n-o putem avea la 40, dar ne bucurăm de ce avem acum.”

O filosofie de viață care în cazul Andreei funcționează perfect, iar asta se vede cu ochiul liber.