Beauty

Care sunt beneficiile purtării unui corset Clessidra

hermina.hagianu
June 16, 2021 11:46 AM

Poate nu ai auzit încă de “antrenarea” taliei cu ajutorul unui corset modelator, însă vei descoperi aici tot ce trebuie să știi. Multe vedete atât din România, cât și din alte țări, recurg la folosirea corsetului modelator pentru a obține o talie de invidiat. Desigur că poate unele vedete au avut și operații estetice pentru micșorarea taliei, însă cu ajutorul corsetului modelator ele reușesc să o și mențină.

Oricum nu oricine își permite să apeleze la chirurg, iar uneori indiferent cât de sănătos ai mânca, poți să și mergi la sală non-stop, că materialul genetic nu ți-l poate schimba nimeni. Din această cauză unele femei sunt dezamăgite când nu prea văd rezultate în jurul abdomenului, unde grăsimea este poate cea mai încăpățânată față de restul corpului. Se lasă descurajate, crezând că nu vor obține niciodată talia de viespe la care visează. Însă soluția salvatoare, practică și accesibilă oricui este corsetul modelator de la Clessidra.

Cum funcționează corsetul modelator

De preferat ar fi să nu începi cu un corset de o compresie mare, ci încet-încet să crești nivelurile. Se regăsesc la Clessidra corsete cu 4 tipuri de compresie și anume ușoară, moderată, ridicată și ultra compresie. Regăsești o varietate de modele, nuanțe și materiale din care să alegi ce crezi că ți-ar place mai mult.

Corsetul modelator are 3 roluri. Primul este de termosudație și fiecare persoană știe că prin transpirație sunt eliminate toxinele din organism. Corsetul te ajută în procesul de termosudație chiar și când stai în pat și nu faci nimic. Însă, dacă îl porți în timpul antrenamentelor de la sală clar și intensitatea arderilor va crește, iar centimetrii din jurul abdomenului vor dispărea ca prin magie. Al doilea rol este cel de compresie. Prin compresie, corsetul “antrenează” talia, aducând-o la forma dorită, din ce în ce mai suplă. Al treila rol al corsetului este de a menține postura corectă. Tijele din oțel îți vor menține spatele drept, mersul tău va fi îmbunătățit și durerile de spate vor fi diminuate datorită corectării aplicate coloanei vertebrale.

Lenjeriile modelatoare – ideale chiar și pe sub haine strâmte

De multe ori femeile au nesiguranță și în ceea ce privește alte părți ale corpului, cum ar fi coapsele. În acest caz corsetul nu are cum să le ajute, însă o lenjerie modelatoare da. Lenjeria modelatoare ce uniformizează corpul de la talie până la nivelul genunchilor este ideală de purtat chiar și pe sub rochiile favorite. Lenjeria Lipo Shaper Termic Ayde de exemplu, este confecționată din materiale calitative, moi, plăcute la atingere, ce îți vor oferi confort absolut. Poate fi purtată chiar și postnatal.

Lenjeria aplatizează abdomenul, ridică bustul pentru a-ți oferi un decolteu frumos și îți modelează șoldurile și coapsele. Dublura sa internă este antibacteriană și poate fi utilizată zilnic. Vei regăsi la Clessidra o varietate de lenjerii modelatoare ce îți vor oferi un aspect al corpului echilibrat și nimeni nu va ști care este secretul tău de arăți atât de bine.