Living

Care sunt cele mai bogate vedete din România

iulia.statie
December 7, 2020 12:27 PM

Vedetele din România muncesc foarte mult pentru cariera visată. Totuși, acestea nu se pot plânge că nu sunt răsplătite din plin cu bunurile materiale, căci, după mult timp petrecut în studiouri, în teatre, televiziuni sau la concerte, acestea se pot răsfăța cu roadele muncii lor.

Pe aceeasi temaMust have-ul sezonului: botinele șosetă!

Alexandru Arșinel

Situându-se pe locul 5, Alexandru Arșinel este unul dintre cei mai cunoscuți actori din România, publicul îndrăgostindu-se de fiecare prestație a sa, datorită talentului incredibil pe care îl posedă. Acesta câștigă în fiecare an o sumă de 358.559 RON, iar venitul lunar este estimat la 6.800 de euro. Pe lângă acești bani, el mai are 6 terenuri și patru case de vacanță în Sinaia, București, Suceava și Dâmbovița, o mașină Toyota, casa în care locuiește în prezent și 100.000 euro în contul său bancar, potrivit informațiilor obținute de publicația Click!.

Antonia

Antonia este una dintre cele mai iubite și apreciate cântărețe din showbiz-ul românesc, se bucură de o bază uriașă de fani, iar aceasta scoate piese pe bandă rulantă, pasiunea ei cea mai mare fiind muzica. Începând cu 2013, ea a câștigat suma de 500.000 de euro, iar în contul bancar îi intra aproximativ 145.000 de euro, artista având și foarte multe colaborări cu diferite firme și brand-uri.

Ștefan Bănică Jr.

Ștefan Bănică este extrem de apreciat pe meleagurile noastre, având o carieră strălucitoare de mai bine de 30 de ani, dar și un talent remarcabil. Acesta deține o sumă în valoare de 5 milioane de dolari, implicându-se ca și actor, compozitor, cântăreț, regizor, moderator TV și producător, potrivit Spynews, scrie publicația a1.ro.

Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu a renunțat de multă vreme la actorie și la aparițiile televizate, dedicându-se vieții de familie. Totuși, aceasta a fost extrem de iubită la începutul anilor 2000, având un câștig de 25 de milioane de dolari, potrivit sursei de mai sus.

Simona Halep

Simona Halep este una dintre cele mai cunoscute jucătoare de tenis pe plan internațional, iar fiecare român este mândru atunci când ea ne reprezintă țara. Tenismena a făcut multe sacrificii pentru cariera sa de succes și s-a dedicat total performanței din sport. Ea deține o sumă de 26 de milioane în conturile sale bancare, scrie spynews.ro.