Living

Care sunt cele mai cool cupluri vintage de vedete

iulia.statie
April 28, 2020 16:58 PM

 

Pe aceeasi tema10 semne ce îți arată că ai o relație sănătoasă

Cuplurile de celebrități vin și pleacă, însă, din păcate, unele dintre cele mai bune perechi au fost uitate în timp. Dacă ești la fel ca noi și îți place să îți reamintești de unele dintre cele mai bune vremuri, atunci ai noroc.

Care sunt cele mai cool cupluri vintage de vedete

Poate că s-au despărțit, însă aceste cupluri de la Hollywood au fost mult prea bune pentru a fi uitate, mai ales că starurile au menționat aceste relații și în anii ce au urmat. De la starul din Sex and the City, Sarah Jessica Parker până la Julia Roberts și Liv Tyler, iată ce pasiuni aveau vedetele în trecut:

Julia Roberts și Kiefer Sutherland

Roberts și Kiefer s-au întâlnit pe platoul de filmare a peliculei ‚Flatliners’ în 1990 și au devenit repede unul dintre cele mai discutate cupluri de la Hollywood. Aceștia s-au logodit rapid, însă Julia a renunțat la nunta lor din 1991.

În 2016, Sutherland a vorbit deschis despre relația lor, spunând că el nu are sentimente negative legate de fosta lui logodnică. „Ea era cea mai faimoasă femeie din lume, iar nunta dintre noi devenea ușor ceva uriaș.”, a spus acesta pentru People. „A renunța la nuntă a necesitat mult curaj, cred că era doar realistă.”, a adăugat actorul.

Laura Dern și Billy Bob Thornton

În 1997, Laura Dern l-a întâlnit pe Billy Bob Thronton în serialul ‚Ellen’. Cei doi au fost împreună pentru aproximativ doi ani, însă relația s-a terminat abrupt.

Mai târziu, Billy Bob se căsătorea cu Angelina Jolie, iar Dern a dezvăluit că acesta a fost unul din motivele ce a provocat despărțirea. „Am plecat de acasă pentru a lucra la un film, iar în timp ce eram plecată, iubitul meu s-a căsătorit și nu am mai auzit de el. Ca și cum ar fi murit.”, a spus ea.

Gwyneth Paltrow și Ben Affleck

Unul dintre cele mai puțin cunoscute cupluri din anii ’90 este format din Gwyneth Paltrow și Ben Affleck, ce au fost împreună din 1997 până în 2000, după ce Paltrow a format un cuplu cu Brad Pitt.

Deși relația lor a fost serioasă, cei doi niciodată nu s-au gândit la mariaj, iar într-un interviu din 2018, actrița a zis că vremea aceea a fost o lecție pentru ea. „Este interesant. Uneori încerci să vindeci anumite lucruri din copilăria ta iar el a fost o lecție pentru mine în această direcție.”, spunea vedeta.

Naomi Campbell și Adam Clayton

Un alt cuplu ce a fost uitat este format din Naomi și Adam ce au fot împreună în 1993, după ce el și-a manifestat interesul pentru a ieși cu modelul.

Deși relația lor a fost scurtă, Naomi a avut doar lucruri pozitive de spus despre acesta. „Nu vreau să vorbesc despre viața mea privată. Am doar lucruri bune de spus despre el. Sunt foarte mândră de Adam.”, spunea aceasta în 2015.

Winona Ryder și Matt Damon

Cei doi au fost împreună din 1997 până în 2000, după ce Gwyneth Paltrow, cea mai bună prietenă a actriței, le-a făcut cunoștiință.

Deși Damon a dezvăluit că are un mare respect pentru Winona, a adăugat că este ultima persoană faimoasă cu care ar mai avea o relație. El s-a căsătorit cu Luciana Barroso, iar Winona are o relație cu Scott Mackinlay Hahn încă din 2011.

Sarah Jessica Parker și Robert Downey Jr.

Înainte ca SJP să devină faimoasă datorită serialului Sex and the City, ea a fost împreună cu Robert Downey între 1984 și 1991 după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei ‚Firstborn’. Actrița a vorbit despre faptul că el avea probleme cu dependența, iar acest lucru le-a cauzat problemele din relație.

Mai mult, într-un interviu cu People ea a explicat că această relație a învățat-o cum să aibă grijă de ea. Acum, Downey Jr. a învins dependența, iar Sarah este căsătorită cu Matthew Broderick încă din 1997.

 

Liv Tyler și Joaquin Phoenix

Aceștia au format unele dintre cele mai cool cupluri ale anilor ’90. Liv și Joaquin au fost împreună din 1995 până în 1998, pe când erau două staruri foarte tinere.

Într-un interviu din 2015, Liv explica că ea încă îl consideră pe Phoenix ca fiind unul dintre cei mai apropiați prieteni ai ei. „Sunt prietenă cu toți foștii mei! Îi iubesc pe toți foarte mult! Cred că depinde de ce se întâmplă, nu? Îl consider pe Joaquin și pe surorile mele ca parte din familia mea. Eram foarte tineri când eram împreună, el a fost prima mea dragoste.”, povestea vedeta.

Johnny Depp și Winona Ryder

Johnny și Winona formau unele dintre cele mai hot cupluri de celebrități la sfârșitul anilor ’80 și începutul anilor ’90. Din păcate, ei s-au despărțit în 1993, însă fanii le-au dus dorul încă de atunci. Cunoscându-se la premiera peliculei ‚Great Balls of Fire!’, cei doi au spus că între ei a fost dragoste la prima vedere.

„El a fost primul meu iubit real. Primul meu logodnic. Primul meu sărut. Primul bărbat cu care am făcut sex. Mereu o să rămână în inima mea. Pentru totdeauna.”, povestea Winona în trecut.

Mai mult, aceasta este și acum alături de actor, luându-i apărarea în procesul contra fostei lui soții, Amber Heard.  „Niciodată, dar niciodată, el nu a fost violent cu mine sau abuziv. Nu a fost violent sau abuziv cu nimeni. Îl știu doar ca pe un om bun, iubitor, blând, ce a fost extrem de protectiv cu mine și cu oamenii pe care îi iubește și mereu m-am simțit în siguranță cu el.”, a zis actrița.