Living

Care sunt cele mai HOT seriale ale momentului, potrivit specialiștilor

iulia.statie
March 4, 2021 14:01 PM

Unele persoane urmăresc un serial după ce au citit mai multe recenzii, cunosc foarte bine actorii ce interpretează personajele sau adoră povestea propusă. Alte persoane sunt total îndrăgostite de scenele extrem de hot expuse în diferite show-uri.

Pe aceeasi tema7 lucruri pe care nu le știai despre Sex and the City

Cele mai HOT seriale din 2020-2021

Ținând cont că ‚Sex and the City’ este un serial extrem de faimos, ce nu este cunoscut doar pentru că prezintă prietenia strânsă între patru femei, un nou studiu a arătat care sunt cele mai hot seriale pe care toată lumea le poate urmări acum.

Pentru un nou studiu, specialiștii de la CBD Edens Gate au fost interesați să afle ce seriale ce prezintă momente erotice au ajuns să fie preferate de toată lumea în ultima perioadă. Solicitând unui număr de 1860 de persoane să împărtășească show-ul favorit dintre 2020-2021, aceștia au reușit să întocmească un top 10.

Fiecare emisiune a obținut un număr final, ce a fost calculat prin combinarea căutărilor de pe Google prin ‚seriale TV + scene erotice”, dar și prin numărul de săruturi, scene erotice, dar și unele de BDSM, ce au înregistrat în plus cu 10 puncte dacă au fost incluse.

Ce au dezvăluit specialiștii

Nu ne miră faptul că ‚Bridgerton’ s-a clasat primul în acest top nou, pentru că a fost serialul favorit al tuturor în ultima vreme datorită relației dintre personajele Daphne Bridgerton și Ducele de Hastings, înregistrând un număr de 23 de scene erotice și 15 scene în care personajele se sărută. Și ‚Sex Education’ a fost prezent printre show-urile hot ale momentului, așa că vă dezvăluim toate serialele preferate de toată lumea:

Locul 1: Bridgerton cu un număr de 2,438

Locul 2: Normal People cu un număr de 1,531

Locul 3: Elite cu un număr de 534

Locul 4: The Last Kingdom cu un număr de 425

Locul 5: Insecure (sezonul 4) cu un număr de 416

Locul 6: Dark Desire cu un număr de 362

Locul 7: Sex Education cu un număr de 147

Locul 8: Greenleaf (sezonul 5) cu un număr de 147

Locul 9: Behind Her Eyes cu un număr de 17

Locul 10: White Lines cu un număr de 14