Living

Care sunt celebritățile logodite în 2020

iulia.statie
July 18, 2020 12:07 PM

Deși majoritatea nunților au fost amânate și normalitatea a fost pusă pe pauză, nimic nu poate să oprească dragostea, după cum ne demonstrează celebritățile noastre.

Pe aceeasi tema12 tipuri de manichiuri pe care toate vedetele le folosesc primăvara

Există câteva cupluri ce au decis să se logodească chiar și într-un an problematic, iar noi abia așteptăm să vedem ce le rezervă viitorul.

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz

Brooklyn Beckham și actrița Nicola Peltz s-au logodit de curând și au făcut anunțul emoționant oficial pe Instagram. Cel mai mare copil al cuplului format din Victoria și David Beckham a postat o fotografie alături de iubita sa, acompaniată de descrierea: „Acum două săptămâni mi-am întrebat sufletul pereche dacă vrea să se căsătorească cu mine și a spus da. Sunt cel mai norocos om de pe pământ. Promit să fiu cel mai bun soț și cel mai bun tată într-o zi. Te iubesc.” Bineînțeles, frumoasele vești au fost împărtășite atât de mândra mamică, Victoria Beckham, cât și de David.

Jenna Dewan și Steve Kazee

Cei doi, ce au primit de curând primul lor copil în familie, și-au anunțat logodna pe Instagram. Cererea în căsătorie a avut loc de Valentine’s Day, iar Jenna a primit un diamant impresionant de la alesul ei.

 

View this post on Instagram

 

A lifetime to love and grow with you…you have my heart ❤️

A post shared by Jenna Dewan (@jennadewan) on

Jourdan Dunn și Dion Hamilton

Într-un anunț pe Instagram modelul Victoria’s Secret în vârstă de 29 de ani a anunțat: „Jourdan Dunn Hamilton…are un inel frumos!”. Iubitul ei, rapperul Dion Hamilton, a cerut-o în căsătorie cu un inel impresionant cu diamant.

 

View this post on Instagram

 

Jourdan Dunn Hamilton ……. has a nice ring to it! ????

A post shared by Jourdan Dunn (@jourdandunn) on

Natalia Vodianova și Antoine Arnault

Formând un cuplu de 10 ani și fiind părinții a doi băieți minunați, modelul, în vârstă de 37 de ani și afaceristul, în vârstă de 42 de ani, și-au anunțat logodna pe Instagram alături de un selfie în care le prezentau fanilor frumosul inel. „Acest an a fost frmos și memorabil. 2020, venim! Abia aștept să sărbătoresc anul cu cei dragi nouă.”, scria modelul pe social media acum ceva vreme.