News

Care sunt femeile faimoase ce au cucerit lumea afacerilor

iulia.statie
October 16, 2019 16:31 PM

Acești ultimi ani au fost revoluționari pentru femei, în fiecare zi acestea vâzând din ce în ce mai multe oportunități pentru a-și îndeplini visele.

Pe aceeasi temaBeyonce a făcut anunțul! Parteneriat pe viață cu Adidas

Desigur, fiecare mișcare vine cu cei ce pavează cărările, iar aceste femei faimoase nu au stat pe gânduri atunci când a venit vorba de a cuceri lumea afacerilor.

Care sunt femeile faimoase ce au cucerit lumea afacerilor

Femei ca Rihanna, Gina Rodriguez și Jessica Simpson au construit brand-uri, transformându-le în imperii. Ele au muncit din greu pentru a arăta lumii că munca și dedicarea completă fac parte din cheia succesului.

Mary-Kate și Ashley Olsen

Doi sunt mereu mai puternici ca unul! Mary-Kate și Ashley au cucerit Hollywood-ul încă de la o vârstă foarte fragedă. Acum încă sunt mai puternice ca niciodată, însă au schimbat actoria cu moda. Duo-ul puternic au creat The Row în 2006, iar un an mai târziu Elizabeth și James, un brand mult mai contemporan. Imperiul lor se ridică acum la valoarea de 1 miliard de dolari.

Mary-Kate și Ashley Olsen

Beyonce

Atunci când vine vorba de un brand ce vizează activitățile fizice, Beyonce știe cum să o facă. Când a anunțat venirea pe piață a liniei Ivy Park, ea a creat și un video ce arăta lumii cum își testează limitele. Așa că dacă nu ai inspirație pentru a merge la sală, poate Queen B o să îți ofere puțin ajutor. De asemenea, ea are un parteneriat cu Adidas pentru a lansa o colecție exclusivă Ivy Park.

Beyonce

Jessica Simpson

Este posibil să o cunoști ca fiind actriță și cântăreață, însă Jessica este și designer vestimentar, având brand-ul numit Jessica Simpson Collection. Pe lângă haine, linia conține genți, ochelari de soare, accesorii, bijuterii, pantofi și parfumuri.

Jessica Simpson

Rihanna

Fenty Beauty a însemnat doar începutul pentru Rihanna. Aceasta a anunțat vara trecută un parteneriat cu LVMH pentru a crea o nouă linie numită Fendy. Conform New York Times, Rihanna este prima femeie ce a creat împreună cu LVMH un brand original, alăturându-se numelor mari din modă cum ar fi Dior și Givenchy.

Rihanna

Reese Witherspoon

Dacă nu știi de unde se îmbracă vedeta, atunci Draper James este răspunsul pe care îl cauți. Vedeta a creat brand-ul în 2015, numindu-l după bunicii săi. De asemenea, de atunci aceasta a lansat o revistă pentru femei numită Hello Sunshine și cartea Whiskey in a Teacup.

Reese Witherspoon

Gina Rodriguez

Gina Rodriguez este cunoscută pentru faptul că susține drepturile femeilor. Ea a creat un brand de lenjerie intimă ce promovează iubirea de sine neținând cont de culoare, mărime sau ambiții. Ba chiar, aceasta o ajută pe Catalina Girald în misiunea ei de a schimba viețile femeilor.

Gina Rodriguez

Kylie Jenner

Există un motiv pentru care Forbes a numit-o pe Kylie cea mai tânără miliardară în 2019. Kylie a construit un imperiu în valoare de 900 de milioane de dolari atunci când a creat Kylie Cosmetics în 2015. Colecțiile ei se vând extrem de repede, așa că dacă îți dorești ceva foarte tare, trebuie să stai cu ochii pe site-ul ei.

Kylie Jenner

Jessica Alba

Mamă a trei copii, Jessica este una dintre cele mai puternice femei de afaceri din industrie. În 2011, Jessica a făcut echipă cu Christopher Gavigan pentru a crea The Honest Company, în valoare acum de 1 miliard de dolari, un brand ce include produse pentru bebeluși. În 2015 aceasta a adăugat și produse de îngrijire și înfrumusețare.

Jessica Simpson

Sursă: E! News