Living

Care sunt numele reale ale celor mai cunoscute modele

iulia.statie
December 31, 2020 10:00 AM

O tunsoare dramatică poate să schimbe traiectoria carierei unui model de succes, dar, un nume poate și el să fie schimbat, la fel cum se procedează cu podoaba capilară sau cu stilul vestimentar.

Pe aceeasi temaCum arată Cindy Crawford fără machiaj, la 52 de ani: „Ești atât de frumoasă”

În timp ce majoritatea modelelor din anii ’90 și-au păstrat numele reale, în afară de Cindy Crawford, acum trend-ul de a avea un alt nume a devenit extrem de popular printre vedetele ce se pregătesc să cucerească podiumul. Totuși, există o mare surpriză atunci când aflăm că unele dintre cele mai puternice modele au alt prenume față de cel cu care sunt asociate.

Bella Hadid

Născută Isabella Khair Hadid, modelul a decis să se joace cu un prenume de-al său, scurtându-l imediat ce a intrat în industrie.

Gigi Hadid

Sora mai mare a Bellei, Gigi, a primit și ea un alt nume față de cel pe care l-a adoptat pentru industria modei. În certificat, ea apare ca Jelena Noura Hadid.

Irina Shayk

Modelul rus are un al doilea pronume, fiind cunoscută ca Irina Valeryevna Shaykhlislamova, însă, ținând cont că este greu de pronunțat, nu ne miră faptul că preferă Irina.

Coco Rocha

Supermodelul canadian a primit numele de Mikhaila Rocha, dar mama sa i-a pus porecla de Coco, iar vedeta a recunoscut că încă de la grădiniță a fost strigată așa.

Joan Smalls

Aceasta a avut numele de Joan Smalls Rodriguez, însă, a renunțat la ultimul nume când cariera sa a început să cunoască culmi amețitoare.

Cindy Crawford

Prenumele legendarului supermodel este, de fapt, Cynthia, dar Cindy a fost porecla folosită de toată lumea.

Twiggy

Icon-ul din anii 1960 a primit numele de Lesley Hornby, dar a câștigat prin fizicul său porecla de Twiggy.

Gabriella Wilde

Imaginea Burberry provine dintr-o imagine de artistocrați, iar numele ei este perfect pentru rădăcinile sale, fiind Gabriella Zanna Vanessa Anstruther-Gough-Calthorpe, dar, cum a spus și aceasta, a preferat să îl lase în spate pentru cariera sa de model, iar agentul ei i-a sugerat să aleagă Wilde.

Agyness Deyn

Supermodelul britanic Laura Michelle Hollins și-a schimbat numele atunci când a intrat în industria modelling-ului. „Când am început să fac modelling, m-am gândit că există multe persoane cu numele de Laura. Am aflat că îmi pot schimba numele, m-am gândit la asta și am zis să fiu strigată Agnes, după bunica mea ce era strigată Agnes.”