Fashion

Care sunt preferințele Ginei Pistol în materie de haine: „De la turci ne luam haine”

nicoleta.ispasescu
May 29, 2018 12:44 PM

Gina Pistol este acel gen de femeie care nu și-a schimbat foarte mult stilul vestimentar. Vedeta a mizat dintotdeauna pe ținute feminine și sexy.

Gina ne-a mărturisit că de cele mai multe ori abordează un stil simplu, dar că are și momente în care își dorește să eclipseze pe toată lumea: „Port cercei de la TRIA ALFA, sunt preferații mei, rochița de la Loulou the brand. Sunt câteva nume românești de la care mă îmbrac și le port cu mare drag pentru că întotdeauna mă fac să mă simt super feminină, super sexy și am momente când merg pe foarte simplu, sau când merg pe strălucire. Toată strălucirea pe care o găsesc pe acasă o pun pe mine. Sandalele nu mai știu, dar sunt foarte comode și merg la orice”.

Prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite” ne-a recunoscut că împrumută haine de la prietene și nu s-a ferit niciodată de acest lucru. Gina nu pune atât de mare preț pe haine, ci mai degrabă îi place să investească în casa ei: „Da, toate am făcut asta. Eu nu am nicio problemă, nu am nicio chestie. O haină o putem pura și eu și tu, dar să o purtăm diferit. Da, port hainele de mai multe ori. Adică, admir femeile care sunt tot timpul ca scoase din cutie, și tot timpul au grijă cu ce se îmbracă, dar pentru mine e obositor. Prefer să am stilul meu, de obicei foarte simplu”.

„Eu îmi cumpăr foarte rar lucruri scumpe și atunci când îmi doresc ceva prefer să mă gândesc foarte bine dacă am nevoie de el. Am câteva gentuțe, chestii pe care mi le doresc, îmi strâng bănuții și mi le iau. Mi-am luat de curând o geantă nude, aștept să sosească și cam atât, nu cred că mai am nevoie. O să încep să bag bani în casă, iarăși. Fac mai mult shopping online și când am ocazia să merg în  vacanțe, cumpăr și atunci cu mare drag”.

Cu toate acestea, Gina nu trece neobservată și întoarce capetele tuturor: „Oricum ies în evidență, ori prin simplitate, ori prin opulență”.

„Mă îmbrăcam cu ce aveam!”

La 19 ani Gina Pistol încă nu își descoperise latura feminină și se îmbrăca cu ce avea la îndemână: „Cum ne îmbrăcam cu toții la 19 ani, îți dai seama…na, dacă ar fi să ne uităm peste pozele de acum 19 ani…hmm…cu ce aveam. Te descoperi ca femeie după o anumită vârstă, după 30 de ani, știi. Atunci începi să-ți faci stilul tău, să știi cine ești, știi. Pe vremea mea, de la turci ne luam haine”.

Gina este o persoană extrem de modestă și sinceră, își vede tot timpul de ale ei, iar atunci când vede un o femeie frumoasă, nu se abține de la complimente: „Nu sunt genul ăla de femeie să se uite. Admir foarte mult tot ce e frumos. Nu sunt genul să stea cu mâna în șold…mamă uite-o p-aia cum e. Nu. Eu nu sunt, eu îmi văd de ale mele, eu să fiu bine și după dacă văd ceva frumos, chiar îi spun persoanei respective „wow, ce frumoasă ești”. Nu sunt genul acela de persoană, în schimb dacă eram genul ăla de persoană, obțineam alte lucruri mult mai ușor. Eu sunt foarte sinceră, dacă cineva nu-mi place prefer să păstrez distanța. Dacă cineva îmi place, îi spun ce simt”.