Beauty

Care sunt secretele de dietă ale ducesei Meghan Markle. Meniul ei este atipic pentru multă lume

Loredana
November 6, 2023 09:36 AM

Meghan Markle afișează o siluetă aproape perfectă, chiar și după cea de-a doua naștere. Secretul ei pare să fie o dietă bazată foarte mult pe fructe și legume. 

Meghan Markle a mărturisit că încearcă să mențină o dietă vegană în timpul săptămânii, și să aibă mai multă flexibilitate cu mesele din weekend.

Ducesa a recunoscut că gustările preferate sunt feliile de mere pe care le unge cu unt de migdale. La care adaugă puțină sare de mare.

O gustare excelentă, susțin nutriționiștii. Și asta pentru că merele furnizează fibre sățioase. Iar untul de migdale oferă sațietate, grăsimi sănătoase, proteine ​​și mai multe fibre.

Ce gustări mănâncă Meghan Markle

De asemenea, Ducesa de Sussex bea un suc din legume și fructe după-amiaza și încearcă să evite cafeaua.

„E foarte simplu să cazi în capcana băutului de cafea când obosești în jur de ora 16. Dar dacă amestec dimineața, în blender, mere, kale, spanac, lămâie, ghimbir și aduc la muncă, am observat că dacă beau încet din compoziție, am mai multă energie decât după o ceașcă de espresso,” a declarat Meghan Markle.

Pe vremea când era actriță în serialul ”Suits”, lui Meghan îi plăcea să-și înceapă ziua cu apă fierbinte cu lămâie, relatează express.co.uk.