Living

Care sunt zvonurile false despre celebrități la care fanii nu vor să renunțe

iulia.statie
September 15, 2020 18:08 PM

Celebritățile atrag atenția pentru multe motive. Fie pentru că au o nouă relație, sau ceva și mai bizar, cum ar fi o identitate secretă, nu există limită atunci când vine vorba despre zvonurile de la Hollywood.

Pe aceeasi temaAndra Măruță este însărcinată? Ce spune Cătălin Măruță despre zvonuri

Zvonuri despre celebrități la care fanii nu renunță

Totuși, există câteva speculații ce au depășit testul timpului și chiar dacă sunt pură ficțiune, fanii nu pot renunța la miturile lor preferate. Peste ce ar trebui să trecem peste:

Nu, Jennifer Lopez nu și-a asigurat posteriorul

Timp de mulți ani, posteriorul lui Jennifer Lopez a fost invidiat și admirat de multă lume, dar undeva, pe la mijlocul carierei sale, a fost lansat un zvon privind faptul că și-a asigurat această parte a corpului pentru nu mai puțin de 27 de milioane de dolari. În timpul unui interviu cu James Corden din 2016, aceasta a negat vehement zvonurile.

„Nu! Nu există așa ceva! Cred că există un loc în țara ta unde poți să îți asiguri anumite lucruri, părți ale corpului. Serios. Cred că există. Am auzit asta. Nu aici, nu cred!”, a zis ea, făcând mai multe glume pe seama acestui zvon. „În caz că s-ar întâmpla ceva cu el? Dispare? Îl fură cineva? Pentru ce este asigurarea?”

Nu, Walt Disney nu stă înghețat sub parcul său de distracții

Toți știm că Walt Disney a dat totul pentru munca sa. Totuși, mai mulți oamenii au mers mai departe și au spus că acesta a iubit atât de mult tot ce a făcut, încât a pus să i se înghețe corpul și să fie îngropat, după moartea sa, sub unul dintre parcurile de distracție tematice în decembrie 1996.

Totuși, într-o biografie din 1972, fata lui, Diane, a negat aceste zvonuri, explicând că nici măcar nu știe dacă tatăl său cunoștea acest proces, ba chiar, există și documente ce atestă faptul că el a fost înmormântat la Forest Lawn Memorial Park din Glendale.

Nu, O.J. Simpson nu este tatăl lui Khloe Kardashian

Înainte ca Kim, Kourtney și Khloe Kardashian să devină faimoase, tatăl lor era în prim-plan lucrând ca avocat pentru O.J Simpson în procesul din 1995. Ba chiar, Simpson și soția sa, Nicole Brown Simpson, erau apropiați de Kris Jenner și Robert Kardashian.

În timp ce femeile din familia Kardashian deveneau cât mai faimoase, a existat un zvon ce susținea că O.J. Simpson este tatăl lui Kloe, dar acesta a ținut să clarifice totul. „Sunt mândru de Khloe, cum sunt de toate fetele și știu că și Bob ar fi dacă mai era printre noi. Totuși, ea nu este fiica mea.”, a zis el.

Nu, Halle Berry nu are 12 degete

După mulți ani în care s-a tot zvonit că Halle are un deget în plus la ambele picioare, aceasta a decis să spună adevărul: „Există un zvon în care se spune că am un deget în plus la ambele picioare. Vreau să clarific. Mulți oameni cred că am șase degete, nu este adevărat.”

Nu, Cameron Diaz nu se spală pe față doar cu apa îmbuteliată

Pe la mijlocul carierei actriței, a fost lansat un zvon în care aflam că Diaz se spală doar cu apa îmbuteliată extrem de scumpă. În 2016, aceasta a vorbit pentru prima oară despre aceste speculații, explicând că sunt false: „Că mă spăl pe față numai cu apă Evian. Cine știe despre ce era vorba?”