Fashion

Carla Bruni, fermecatoare pe covorul roşu de la Cannes, la 51 de ani

Roxana Nechifor
May 17, 2019 14:14 PM

Anul acesta, cea de-a 72-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Cannes a debutat luni, pe 14 mai. Artiști, actori, modele, dar și nume mari din universul cinematografiei s-au întrecut în ținute care mai de care mai elegante și mai spectaculoase.

La premiera filmului „The Dead Don’t Die“, regizat de Jim Jarmusch, Carla Bruni, fosta primă-doamnă a Frantei, a atras privirile întregii mulțimi. Deși a ajuns la vârstă de 51 de ani, fostul model a arătat mai bine decât niciodată.

Carla Bruni în Céline, Festivalul de Film de la Cannes 2019

 

Carla a optat pentru o rochie lungă din mătase, în nuanța royal blue, cu un umăr dezgolit, creație Céline. Ținuta a fost accesorizată cu bijuterii cu diamante, un cluth negru simplu, alături de cercei prețioși Bvlgari.

În 2018, a purtat o rochie albă semnată Dior

Cu un an în urmă, în 2018, la premiera filmului „Sink or Swim”, Carla Bruni a strălucit pe covorul roșu al galei într-o rochie albă semnată Dior. Atunci, look-ul a fost accesorizat cu bijuterii Chopard.

Carla Bruni în Dior, Festivalul de Film de la Cannes 2018

În 2014, Carla a apărut într-o rochie semnată Maxime Simoën

Carla Bruni în Maxime Simoën, Festivalul de Film de la Cannes 2014

 

În 2014, la Gala AmfAR, fosta primă doamnă a ales o rochie neagră, creație Maxime Simoën. Piesa vestimentară aleasă i-a scos perfect în evidență silueta impecabilă.

Outfitul i-a fost accesorizat cu bijuterii Bvlgari, precum și cu un clutch strălucitor. Coafura și machiajul au rămas, după cum îi stă în fire, naturale.

Cel mai apreciat supermodel al anilor 1990 este o prezență nelipsită de la Festivalul de Film de la Cannes. În 1994, atunci cu mult mai tânără, însă la fel de frumoasă, Carla Bruni a apărut la brațul lui Vincent Perez.

Atunci, modelul a purtat o rochie lungă, într-o nuanță de bleu deschis, cu un croi extrem de simplu, însă foarte apreciat de marii creatori de modă ai acelei vremi.

Carla Bruni și Vincent Perez, Festivalul de Film de la Cannes 1994