News

Carmen Brumă, acuzată de fani că a exagerat cu operațiile estetice!

irina.letitia
February 2, 2019 17:22 PM

Carmen Brumă este una dintre cele mai cunoscute antrenoare de fitness de la noi, fiind un adevărat reper pentru cele ce își doresc o siluetă de invidiat și un stil de viață sănătos! Vedeta a reușit să scape de kilogramele în plus pe care le avea în adolescență și le ajută pe cele care își doresc un fizic de invidiat să își atingă obiectivul, prin dietă și sport!

Carmen a fost mereu preocupată de felul în care arată, fiind extrem de atentă cu felul în care arată! Recent, antrenoarea a iscat adevărate controverse pe contul său de socializare, ca urmare a unor poze pe care ea însăși le-a postat!

Având în vedere că trăim într-o perioadă în care operațiile estetice sunt la ordinea zilei, mai ales în rândul vedetelor, fanii lui Carmen au acuzat-o că a exagerat cu intervențiile chirurgicale, deși aceasta nu a declarat că și-ar fi făcut vreo intervenție.

Cu toate acestea, urmăritorii săi au reacționat imediat când au văzut imaginile postate! Aceștia o bănuniesc pe Carmen Brumă că și-ar fi mărit buzele, însă o parte susține chiar că aceasta are un aspect fals și că transformarea feței este una vizibilă!

Carmen nu a lăsat comentariile fără explicație, spunând că este vorba doar despre machiajul pe care îl poartă, care dă impresia că și-ar fi făcut niște modificări la nivelul feței!