Fashion

Carmen Brumă, apariție impecabilă pe covorul roșu, la Petrecerea Viva!

Verdict.ro
May 23, 2019 16:01 PM

Petrecerea anuală Viva! a avut loc aseară, prilej pentru vedetele noastre pentru a-și face apariția pe covorul roșu.

Ținute care mai de care mai spectaculoase, rochii lungi, sau rochii scurte, am văzut seara trecută la cel mai așteptat eveniment al anului.

La cei 42 de ani, Carmen Bruma se poate mândri cu o siluetă de invidiat, pe care și-o etalează cu fiecare ocazie.

Vedeta a avut o apariție impecabilă pe covorul roșu, la aniversarea de 20 de ani a revistei Viva!

O prezență statuară a afișat Carmen Brumă seara trecută. Ea a ales să poarte o rochie lungă albă, pe un singur umăr, având o mânecă lungă, care aparține designerului Luiza Ganea, cu care vedeta colaborează de mai multă vreme.

Dacă vă întrebați cât le ia vedetelor să se pregătească pentru o astfel de petrecere, ei bine, Carmen ne-a mărturisit care este secretul ei.

„Eu îmi amintesc despre petrecerile Viva! că mă pregăteam de fiecare dată cu câte o ținută, care speram să fie cât mai potrivită, cât mai spectaculoasă și cât mai apreciată..”

Pentru Carmen Brumă dress-code-ul petrecerii Viva, „precious” înseamnă „ceva elegant, ceva prețios, ceva rafinat. Pentru mine albul și croiul acesta simplu se încadrează în toate aceste caracteristici pe care le-am enumerat. M-am dus la prietena mea Luiza Ganea și i-am spus că vreau să mă îmbrac din nou în alb, pentru că am această obsesie cromatică de ceva vreme. Și iată-mă!  Sunt foarte încântată de această ținută, este exact genul de rochie pe care l-aș purta la orice eveniment care impune un astfel de dress-code”.

Pentru alte declarații exclusive, puteți urmări videoclipul integral cu Carmen Brumă, direct de pe covorul roșu!