Video

Carmen Brumă, secretul unui corp perfect la 42 de ani

cristina.floroiu
February 25, 2020 11:53 AM

Carmen Brumă este promotoarea unui stil de viața sănătos și cel mai mult timp îl petrece în sala de fitness. Pe lângă sală și alimentația vedetei este una demnă de urmat.

Pe aceeasi temaCarmen Brumă, apariție impecabilă pe covorul roșu, la Petrecerea Viva!

Carmen Brumă, secretul unui corp perfect la 42 de ani

Vezi în clipul de mai jos ce ne-a spus Carmen Brumă despre pozele senzuale postate pe rețelele de socializare:

De aceea, Carmen este vocală pe rețelele de socializare și pe blog-ul ei personal, atunci când vine vorba despre principiile unui stil de viață echilibrat. Pentru a le demonstra urmăritorilor ei că ceea ce ea promovează funcționează, având un corp de invidiat, vedeta a postat câteva poze pe rețelele de socializare, care au stârnit controverse, dar și aprecieri.

“Eu am aceleași apariții pe care le-am avut și până acum, nu e absolut nimic schimbat în felul în care mă expun eu pe Instagram sau pe Facebook. Am lucrat ca model, așa am fost cunoscută în perioada de început. Pozatul în costume de baie, lenjerie intimă a făcut parte din job-ul meu. Nu s-a întâmplat nimic special acum. Pozez de 20 de ani așa și continui să o fac. Creez și vând programe de slăbit și de transformare corporală și mi se pare că asta este una dintre abordările credibile, pentru că tu trebuie să-i arați omului că tu faci ceea ce îl pui pe el să facă”, ne-a dezvăluit Carmen Brumă