News

Carmen Grebenișan, detalii inedite despre actuala relație

iulia.statie
October 7, 2020 13:59 PM

Carmen Grebenișan a vorbit deschis despre noul iubit, dar și despre fosta relație. Imediat cum vedeta s-a întors de la emisiunea ‚Asia Express’ de la Antena 1, s-a despărțit de fostul partener, dar, acum aceasta trăiește din nou o frumoasă poveste de dragoste, despre care a vorbit cu drag.

Pe aceeasi temaJeanși în ținute elegante? Află de la vedete care sunt cele mai în trend combinații!

Carmen Grebenișan a oferit detalii despre povestea de dragoste pe care o trăiește

Cunoscuta bloggeriță a explicat de ce s-a despărțit de fostul iubit, distanța spunându-și cuvântul. „Eram bine, dar destul de distanți. Probabil s-au răcit lucrurile între noi în momentul în care el a fost plecat un an din țară, în Canada, timp în care nu ne-am văzut mai mult de trei ori.”, a declarat aceasta pentru revista Viva!.

Mai mult, Carmen și iubitul ei de acum se cunoșteau de trei ani, iar vedeta a povestit că perioda de izolare i-a apropiat, pentru că au decis să se mute împreună.

„Bărbatul acesta a apărut în viața mea cu trei ani în urmă, însă noi am fost doar amici până când m-am deschis în alt fel în fața lui,  și el de asemenea. Eu mi-am scos total din vocabular acest cuvânt – „judecată. Nu-l preiau, nu-l absorb, nu mai există pentru mine. Viața mea a început să fie, de ceva vreme, doar ceea ce vreau eu și e trist că, până acum o perioadă, ajungeam să fac ceea ce voiau alții. Sunt cea mai fericită să pot afirma că duc o viață lipsită de prejudecăți și mă bucur intens de fiecare moment al acesteia.”, a povestit aceasta.

Cum s-au mutat aceștia împreună

Deși erau la începutul relației, aceștia s-au gândit să se mute împreună, așa că au început să își caute un loc al lor.

„Pot spune că pandemia a avut un impact  pozitiv  asupra  noastră   și  asupra schimbărilor care au avut loc în relația noastră. Această perioadă ne-a apropiat enorm, fiindcă am fost obligați să stăm în aceeași casă, mai ales că eram la începutul relației  și totul a decurs atât de fluid. Nu cred că se puteau lega lucrurile mai bine de atât. Absolut fiecare detaliu s-a întâmplat cu un anumit scop, ca să ajungem aici, acum.”, a povestit vedeta.

„Propunerea a venit din  partea  amândurora,  mai  exact  el mi-a propus asta în momentul în care eu i-am zis că va trebui să plec mai des pe la mine, ca să schimb hainele. Iar el a spus să-mi aduc mai multe haine la el acasă, chiar dacă nu este destul loc…”, a zis Carmen.

„Nu cred că este undeva destul loc pentru ceea ce am eu. Și așa a venit propunerea din partea lui să ne mutăm împreună, a fost mai degrabă o glumă, vă dați seama că nu am vorbit serios în momentul acela. Dar, fiind în pandemie și neavând atât de multă activitate, am început să ne uităm împreună la tot felul de case, care mai de care mai mari și mai scumpe, doar așa, din entuziasm, din plăcere. Și așa am dat peste căsuța noastră, pe care am găsit-o la un preț mult mai mic decât ar fi fost în mod normal, având în vedere perioada în care ne aflam, așa că ne-am decis s-o vizionăm și aceea a fost.”, a declarat bloggerița pentru publicația menționată mai sus.