News

Carmen Grebenișan, dezvăluiri despre iubitul său

iulia.statie
May 23, 2020 11:15 AM

După participarea la Asia Express, Carmen Grebenișan anunța că s-a despărțit de iubitul său, însă, acum, vedeta și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat!

Pe aceeasi temaAlina Ceușan, apariție wow la cununia religioasă. A schimbat 3 rochii

Carmen Grebenișan a oferit detalii despre partenerul ei

Bloggerița este extrem de discretă atunci când vine vorba de viața sa privată, însă recent, ea a oferit detalii despre iubitul său, explicând că au avut o relație de amiciție timp de trei ani, înainte de a se îndrăgosti.

Carmen are un succes uriaș pe social media, iar popularitatea acesteia a crescut și mai mult de când a participat la Asia Express. Vedeta a întâmpinat multe provocări alături de prietena ei, Alina Ceușan, însă au cucerit audiența cu optimismul lor.

Vedeta a povestit la început că s-a îndrăgostit de un bărbat în vârstă de 24 de ani, de profesie farmacist. Totuși, relația lor a evoluat și Carmen a decis să ofere mai multe detalii despre cel ce i-a cucerit inima.

„Sunt bine cam din februarie. Nu are nicio legătură Asia Express cu despărțirea. Singură nu stau prea mult, nu îmi place. Am nevoie de confort, să știu că este o persoană lângă mine. Nu prea îmi place ca lumea să mă bibilească. Am nevoie de spațiul meu, dar să știu că e acolo.”, a zis vedeta.

„E foarte frumos și lucrurile au avansat într-un ritm destul de alert. Nici dacă mi-aș fi propus nu m-aș fi gândit la asta. Noi ne-am cunoscut în timp ce eu eram cu fostul meu prieten. Nu a fost dragoste la prima vedere. Am fost amici timp de trei ani. Am fost compatibili la nivel amical. Ne-am înteles foarte bine și ne-am apropiat după. Am empatizat și s-au întâmplat alte lucruri.”, a povestit Carmen Grebenișan pentru emisiunea Showbiz Report.

Nu doar Carmen a oferit detalii despre viața ei. Recent, Alina Ceușan a anunțat că este însărcinată printr-un videoclip superb, postat pe Instagram.