Beauty

Carmen Grebenișan, dezvăluiri despre operațiile estetice

iulia.statie
February 1, 2021 12:04 PM

Carmen Grebenișan a făcut dezvăluiri despre operațiile estetice, povestind totul despre modificările la care a recurs de-a lungul timpului. Bloggerița este extrem de apreciată pe rețelele de socializare, iar aceasta a cucerit pe toată lumea după ce a participat în emisiunea ‚Asia Express’ alături de prietena sa, Alina Ceușan.

Pe aceeasi temaCum a reușit să slăbească Alina Ceușan după naștere

Carmen Grebenișan, totul despre operațiile estetice

Extrem de sinceră, Carmen niciodată nu s-a temut să le dezvăluie fanilor de pe social media totul despre intervențiile sale estetice, aceasta povestind că își dorește să fie asumată orice ar face. „Așa e, am decis să fac asta pentru ca lumea să nu dezvolte frustrări într-o direcție sau alta… Sunt sigură că multe femei ascund că fac asta. Din păcate, se creează multă frustrare, multe femei cred că altele așa s-au născut, și e total fals, prefer să fiu asumată sută la sută. Mă ajută și pe mine, îi ajută și pe alții, iar de judecată puțin îmi pasă.”, a spus bloggerița pentru revista Viva!.

Aceasta a vorbit și despre implantul mamar, dar și despre celelalte intervenții minim invazive la care a recurs: „Am o singură intervenție majoră, ce a presupus anestezie generală, implantul de sân. În rest, sunt intervenții minim invazive, toate fiind reversibile, nimic definitiv. În altă ordine de idei, trebuie refăcute o dată la câteva luni. Așa că toată viața cred că voi avea grijă de mine și mă voi folosi de aceste intervenții în avantajul meu. Consider că înseamnă grijă față de propria persoană, iar atâta timp cât sunt făcute cu bun gust, eu chiar le susțin.”

Ce spune Carmen Grebenișan despre acidul hialuronic

Bloggerița decidea în trecut să topească acidul hialuronic din buze, revenind cu o cantitate mai mică în zona respectivă. La acel moment, ea era criticată de mulți urmăritori, dar Carmen a explicat că nu o deranjează răutățile de pe social media.

„Lumea poate să considere mereu ceea ce dorește, puțin îmi pasă de ce spun alții! Eu am sesizat faptul că am exagerat cu acea intervenție, pentru că m-am uitat în oglindă, și nu pentru că mi-au spus alții asta. Am decis să dizolv tot ceea ce aveam, iar apoi am revenit cu o cantitate foarte mică în zona buzelor, care consider că e mult mai potrivită pentru fizionomia mea. Nu mă mai afectează de foarte mult timp răutățile din social media, a fost o decizie proprie, neinfluențată de altcineva.”, a spus Grebenișan pentru publicația menționată mai sus.