News

Carmen Grebenișan s-a logodit

iulia.statie
August 29, 2020 10:47 AM

Carmen Grebenișan a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei. Momentul emoționant a fost filmat, iar aceasta a decis să le dezvăluie totul urmăritorilor săi de pe Instagram.

Pe aceeasi temaAlina Ceușan este însărcinată! Vedeta a facut anunțul extrem de emoționant

Carmen Grebenișan a fost cerută în căsătorie

„Total neașteptat. Am spus DA”, a scris Carmen. Aceasta a postat mai multe fotografii din momentul în care a fost cerută în căsătorie de partenerul său, Alex Militaru.

La momentul emoționant a luat parte și Alina Ceușan, ce a filmat totul: „Felicitări. Suntem atât de fericiți pentru voi! Viața începe din nou, acum!” Bineînțeles, prietena ei s-a emoționat foarte tare și a reacționat într-un mod savuros: „Doamne, Alex, ce-i asta? Doamne ferește-mă”

După participarea la Asia Express, Carmen Grebenișan anunța că s-a despărțit de iubitul său, însă, acum, vedeta și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat! Bloggerița este extrem de discretă atunci când vine vorba de viața sa privată, dar, ea a oferit în trecut detalii despre iubitul său, explicând că au avut o relație de amiciție timp de trei ani, înainte de a se îndrăgosti.

„Sunt bine cam din februarie. Nu are nicio legătură Asia Express cu despărțirea. Singură nu stau prea mult, nu îmi place. Am nevoie de confort, să știu că este o persoană lângă mine. Nu prea îmi place ca lumea să mă bibilească. Am nevoie de spațiul meu, dar să știu că e acolo.”, a zis vedeta.

„E foarte frumos și lucrurile au avansat într-un ritm destul de alert. Nici dacă mi-aș fi propus nu m-aș fi gândit la asta. Noi ne-am cunoscut în timp ce eu eram cu fostul meu prieten. Nu a fost dragoste la prima vedere. Am fost amici timp de trei ani. Am fost compatibili la nivel amical. Ne-am înteles foarte bine și ne-am apropiat după. Am empatizat și s-au întâmplat alte lucruri.”, a povestit Carmen Grebenișan pentru emisiunea Showbiz Report.