Living

Carmen Harra s-a îmbogăţit în America! Din ce îşi câştigă banii

andreea voicu
April 17, 2019 14:00 PM

Carmen Harra s-a stabilit în America de foarte mulţi ani. Românca trăieşte în lux şi opulenţă într-un apartament din Miami, situat pe malul oceanului. Pentru a supravieţui acolo, e musai să câştigi bine, iar Carmen Harra a descoperit secretul. Ea a dezvăluit din ce îşi câştigă banii pe lună, iar suma nu este una de neglijat.

Mulţi s-au întrebat de unde are vedeta atâţia bani, iar misterul a fost elucidat. Recent, vedeta de peste Ocean a mărturisit că ia în jur de 50.000 de dolari pe lună.

Carmen Harra s-a îmbogăţit în America! Din ce îşi câştigă banii

Într-un interviu pentru Antena Stars, Carmen Harra a spus că lucrează ca consilier de peste 20 de ani în SUA, ea câştigând aproximativ 600 de dolari pe oră.

”În primul rând, eu fiind consilier în America, câştig între 400 şi 600 pe oră. Aveam oficiul meu pe cea mai scumpă stradă din New York, pe Fifth Avenue. Eu am lucrat peste 20 de ani la 800 Fifth Avenue. La mine venea Jennifer Lopez, cei mai cunoscuţi oameni din lume. Făceam consiliere pentru cupluri”, a declarat Carmen Harra, la Antena Stars.

Pe deasupra, clarvăzătoarea a scris mai multe cărţi, iar bani îi vin şi din drepturile de autor.

”Bani din drepturi de autor. Eu cum am publicat primele cărţi, am luat sute de mii de dolari pe drepturi de autor. Cărţile se plătesc, au mers foarte bine. Avansuri foarte multe de sute de mii de dolari. Prima mea carte s-a produs în 20 de limbi. Din 20 de ani, încă primesc bani”, a mai adăugat Carmen Harra.