News

Carmen Iohannis a arătat formidabil în prima zi de școală! Ce a purtat Prima Doamnă

andreea voicu
September 10, 2018 16:14 PM

Luni, 10 septembrie, elevii din toată țara au început școala. Soția președintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, va fi din nou dirigintă în anul școlar 2018-2019. De asemenea, ea este și profesoară de limba engleză.

Pe aceeasi temaCe ținută a purtat Valentina Pelinel în prima zi de grădiniță a fiului ei

Prima Doamnă a României a preluat o nouă generație de elevi, care încep liceul la Colegiul ”Gheorghe Lazăr” din Sibiu. Carmen Iohannis a sosit la liceu, luni, încă de la primele ore ale dimineții, și a intrat direct în clădirea instituției de învățământ.

Carmen Iohannis a arătat formidabil în prima zi de școală!

Carmen Iohannis a avut o apariție de neuitat, datorită vestimentației pe care și-a ales-o pentru prima zi de școală. Deși în calendar este toamnă, soția lui Iohannis a optat pentru o rochiță înflorată, scurtă, la care a asortat o pereche de sandale nude. Per ansamblu, Carmen Iohannis a știut să își pună în evidență silueta impecabilă și să fie în centrul atenției.

”E o zi specială astăzi, suntem cu multe emoții de toate părțile: și elevii, și părinți, și noi, o zi pe care probabil marea majoritate nu o vom uita. Cu astfel de zile de început de an pășim plini de optimism și sperăm să ne realizăm toate planurile pe care ni le stabilim în această zi. Fiind an centenar, sigur că aspirațiile noastre sunt și mai înalte și sper ca în acest an să le atingem în cea mai mare măsură”, a spus Carmen Iohannis.

Sursa foto: turnulsfatului.ro.