Fashion

Carmen Negoiță a recunoscut: "Hainele sunt prea scumpe..."

nicoleta.ispasescu
April 20, 2018 14:29 PM

Fashionista Carmen Negoiță este de câțiva ani tot mai pasionată de modă și nu lipsește de la niciun festival internațional. Ea a fost remarcată de mai multe ori de către jurnaliștii celor mai prestigioase reviste din lume la prezentările internaționale la care a participat.

Carmen știe cu siguranță care sunt tendințele și cum în acest sezon se poartă bulinele, acest lucru a picat la fix cu preferințele bloggeriței: „Având în vedere că se poartă foarte mult bulinele acest sezon, iar eu sunt fascinată de buline am ales o rochie neagră, cu buline albe și am accesorizat-o foarte simplu, pe relax așa, de zi. Depinde de zi, uneori am inspirație, uneori nu, dar astăzi m-am decis foarte rapid. De la rochie am plecat, am ales pantofii simplu, geanta și cam atât”.

Ca orice vedetă care se respectă Carmen se poate apela cu încredere la diverse branduri pentru a nu investi foarte mult în ținute: Investesc, dar mai am și foarte multe colaborări, dar am și foarte multe haine pe care mi le cumpăr eu personal, plus brandurile cu care colaborez, care îmi plac mie”.

Dacă probabil v-ați fi așteptat ca vedetele să poarte hainele o singură dată și apoi să le uite în dulap, ei bine lucrurile nu stau tocmai așa, lucru pe care Carmen îl confirmă: Am o vorbă și o spun de fiecare dată: hainele sunt prea scumpe să fie de unică folosință. Important este să-ți iei piese versatile, pe care știi să le îmbini în mai multe ținute, care să pară diferite. De exemplu, rochia aceasta o am din iarnă, am purtat-o cu cizme roșii peste, sau cu o jachetă peste. Sau pot să o pui cu un pulover oversize pe deasupra și să apară doar fusta. Important este să îți alegi piesele în așa fel încât să faci ținute diferite cu ele. Dacă știi să le combini, întotdeauna o să faci o ținută interesantă. E adevărat, nu întotdeauna ne iese. De multe ori avem o zi proastă, chiar orice am pune pe noi nu ne place cum stă. Uneori ne iese imediat, fără să facem prea mult efort. Ține de foarte mulți factori”.

În viața de zi cu zi Carmen Negoiță este un om normal, o mămică preocupată de educația celor doi copii, care trebuie să facă piața și să gătească. Astfel că, atunci când nu are evenimente Carmen alege o ținută simplă, lejeră, care să nu-i dea bătăi de cap. Primul lucru pe care îl face când ajunge acasă este să se schimbe în pijamale. : Dacă nu îmi sta părul de obicei îmi trântesc o pălărie sau o șapcă pe cap. Ținuta mea de bază pe care o folosesc atunci când nu sunt în mood este o pereche de jeanși cu un tricou alb, o jachetă și o pereche de papuci sau sneakerși. Și cam asta este tot. Unii dintre noi mai fac și piața, mai fac și cumpărături. Când ajung acasă primul lucru pe care vreau să îl fac este să mă schimb în pijamale. Pijamalele sunt atât de confortabile, chit că sunt pantaloni scurți, sau pantaloni lungi, și un tricou cât mai lejer, având în vedere că facem chestia asta și suntem aranjate toată ziua. Primul lucru pe care îl fac: pijamale și spălat pe față”.

Principiul după care se ghidează în alegerea ținutelor l-a învățat chiar de la profesoara ei: Îmi povestea profesoara că o haină poate să te pună pe tine în evidență, sau pur și simplu poate să iasă haina în evidență, iar tu să te pierzi. Dacă promovăm, de exemplu, o haină e important să iasă ea mai mult în evidență decât noi, dar e important să îți alegi hainele în așa fel încât să îți evidențieze trăsăturile pe care le avem”.

Carmen Negoiță le sfătuiește pe cititoarele noastre să mizeze pe lucruri simple și să investească în accesorii mai mult decât în haine: Încercați să plecați de la chestii simple, să faceți combinații simple și să mizați mai mult pe accesorii. Întotdeauna spun asta. O pereche de accesorii și un tricou alb, dacă le puneți o pereche de pantofi interesanți, o eșarfă sau o geantă wow, ați transformat toată ținuta. Investiți în accesorii decât în haine pentru că acestea sunt de o durată mai mare”.