Vedete

Caroline Wozniacki a născut! Fosta jucătoare de tenis a adus pe lume o fetiță. Ce nume a primit micuța

andreea.voicu
June 15, 2021 09:25 AM

Este fericire mare pentru fosta tenismenă Caroline Wozniacki! Soția lui David Lee a adus pe lume, recent, o fetiță perfect sănătoasă. Iată ce nume special i-a pus micuței.

Caroline Wozniacki a făcut anunțul cel mare! Sportiva de performanță a adus pe lume primul ei copil, o fetiță perfect sănătoasă, în data de 11 iunie 2021. Aceasta a primit numele de Olivia Wozniacki Lee. Pe rețelele de socializare, Caroline a primit nenumărate comentarii cu urări din partea urmăritorilor săi, dar și peste 100.000 de aprecieri la imaginea postată alături de soțul ei, David Lee, și de micuța lor, în timp ce o ținea în brațe.

Numele de Olivia provine din latină și înseamnă ”măslin” (n.r. ”olive tree”). Alternativa feminină la numele de băiat este Oliver. Înregistrările numelui Olivia datează din Anglia secolului al XIII-lea. Numele a apărut inițial într-o piesă de-ale lui William Shakespeare, iar apoi a luam amploare.

În anul 2019, Caroline Wozniacki și David Lee s-au căsătorit în data de 15 iunie în Toscana. Mireasa a purtat patru rochii pentru ocazie: două rochii făcute de Temperley London și Oscar de la Renta și alte două creații făcute de Stella McCartney. Pentru eveniment au fost prezenți 70 de invitați. Să nu uităm însă că sportiva a mai fost pe punctul de a se căsători în trecut, însă a fost părăsită chiar înainte de marea ceremonie.

Caroline Wozniacki s-a născut în Danemarca în anul 1990, pe 11 iulie. Tânăra care are 1.77 m s-a mutat alături de soțul ei, David Lee, fostul star în NBA, în Statele Unite ale Americii. Sportiva a adunat 30 de titluri în cariera sa.

Ce spune fratele ei despre perioada în care Caroline a stat izolată cu soțul ei

„N-a mai pus mâna pe rachetă. Preferă să meargă cu bicicleta sau să facă alte sporturi. Acum a început o viață normală. Nu s-a oprit doar pentru că nu mai joacă tenis. O văd fericită cu noile preocupări. Are timp și pentru David, ceea ce nu prea se întâmpla înainte. Au stat în izolare în SUA, 10 săptămâni, și a fost nevoie să-și facă de mâncare și să-și spele hainele. De obicei au oameni care se ocupă și a fost prima dată când a fost nevoie să le facă singuri. Am râs puțin de ea când ne-a întrebat cum se spală mai exact hainele”, a declarat fratele ei, Patrik Wozniacki, potrivit GSP.

Sursă foto: instagram Caroline Wozniacki