Fashion

Carourile, în trend și în 2020

iulia.statie
September 27, 2020 16:30 PM

 

Pe aceeasi temaBucket hat-ul: Accesoriul hot al sezonului

Toată lumea adoră carourile, iar în fiecare toamnă acestea revin în trend-uri. Fiind un trend cool și clasic, chic dar și confortabil, pentru că majoritatea cămășilor sunt făcute din flanel, un material călduros, toți gravităm în jurul acestor piese în carouri, ce pot fi asortate la orice ținută.

Acest print este extrem de versatil, dacă stăm să ne gândim că ne putem achiziționa atât cămăși, fuste, cât și sacouri sau rochii, ba chiar și eșarfe. Există multe moduri de a purta carourile și acestea pot fi duse în toate zonele, de la everyday look sau glam rock, la look-uri elegante.

Deci, dacă abia așteptai să te reîntorci la garderoba ta de toamnă și ai nevoie de ceva pentru activitățile din acest sezon, sau pur și simplu vrei să te simți confortabil, iată cum poartă vedetele acest print:

Blake Lively

Blake este o iubitoare a obiectelor vestimentare în carouri, ținând cont că unele dintre cele mai bold ținute ale sale s-au concentrat în jurul acestui print. Pentru o ținută de toamnă, aceasta a ales o rochie asimetrică în carouri, clasică, black & white și a combinat creația cu un palton maro, demonstrând că negrul și maro-ul pot fi aduse în aceeași ținută.

Bella Hadid

Bella are cea mai bună ținută pentru un început de toamnă călduros. Ținând cont că sezonul răcoros nu și-a intrat pe deplin în drepturi, încă nu renunțăm la pantalonii noștri scurți preferați, însă, simțim nevoia să avem ceva pentru a ne acoperi în caz că ne este frig. Pentru aceste momente, cămașa în carouri este piesa perfectă, fiind multifuncțională, căci dacă o legăm de mijloc, ea devine imediat un accesoriu.

Nina Agdal

Scurtă sau lungă, o fustă în carouri este cea mai bună piesă pentru a îmbrățișa un stil grunge, mai ales când este combinată cu un crop top și bocanci combat. În timp ce iarna se apropie, uită de cămașă și cumpără-ți o fustă în carouri dintr-un material mai gros, pe care o poți combina cu cizme lungi, bocanci sau chiar dad shoes pentru o ținută perfectă de vacanță.

Hailey Baldwin

Hailey a ales să combine pantalonii în carouri (o piesă foarte interesantă ce poate fi incorporată în look-uri elegante, de altfel) cu o bustieră sport, pentru o ținută casual, potrivită pentru începutul de toamnă.

Grace Elizabeth

Trebuie menționat că acest print merge foarte bine cu denimul pentru stilul casual, cât și cu elementele din piele pentru a obține ținute glam rock.

Hailey Baldwin

Cine a spus că acest print nu poate să fie senzual? Costumele în carouri sunt creații must have pentru toamnă, putând fi achiziționate în toate nuanțele. Datorită acestui imprimeu, le putem purta și în culori pastelate, dar totuși, fără a renunța la aerul de toamnă. Hailey a ales un costum cu sacou oversized, fără a purta nimic pe sub, un look perfect pentru o petrecere.

Urmărește galeria foto pentru mai multe ținute!